Bundan sonra Sanji'nin ayağına kılıcınızı sürtün de biraz keskinleşsin, siz de yenersinizMarcodan insan haliyle dünya kadar darbe yiyip ayağa kalkan Queen, sanjinin tekmesiyle hem de hibrid formda gitti mi şimdi?
Crackerı yener e katılıyorum ama o zamanki luffy i de katayıda yenemez. Ne sanji ne de zoro. Kata çok farklı işlendi ortak. Serideki tüm güç göstergeleri var adamda. Özel bir meyve, meyve uyanışı, seride sadece onda gördüğümüz bir gözlem hakisi. Üstüne birde luffyden kat kat güçlü bir silahlanma hakisi. Wanoyu gördükten sonra ben beckman dışında (belki shiryu geçebilir) katadan güçlü sağ kol olduğunu sanmıyorum. Bir arc sonra sanji ve zoro katayı geçerler belki ama şuan yenemezler ki luffy bile tam yendi diyemiyoruz .Sanji bu kadar rahat Queen'i yenmişse, Top Kek'deki, Kata'yı, Krakeri ve üzerlerine Lütfü'yü sırasıyla yener.
:dBirader içeriği mi okumorsun yoksa beyin algında sıkıntı mı var?
Ekleyemem çünkü alıntıladığım yerde Zoro yoktuOraya Çatı Zoro da eklesene
Sen monster triocu değil miydin? Sanji > Zoro'da demiş oldun sjhsjhSanji > serideki bütün sağ kollar.
Zoro sağ kol değil, Lütfünün sağ kolu Law xDSen monster triocu değil miydin? Sanji > Zoro'da demiş oldun sjhsjh