Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denklemde Kata ile Queen ya da Luffy ile Queen arasındaki ilişkiyi nasıl kurdun peki? Benim bu savaştan anladığım Kata ve Luffy'nin daha basit bir performansla Queen'i yeneceği oldu. Sanji'nin darbesi Kong Gun kadar bile özel gelmedi bana. Bu G4'ün en basit atağı.

Oda'nın da hatası var tabi. Anlatmak istediği Sanji YC2'yi geçti oldu. Ama siz de oradan Kata ve Luffy'e direk geçiş yapıyonuz orası yanlış.
Bizim bir yere geçiş yaptığımız yok, ilk alıntıladığın mesaja bak ben oda sanjiyi öyle bir işlemişki arc başındaki Luffyi bile yener gibi dedim. Queen sonuçta yc 2 seviyesi Kata da yc 1 ikisi arasında uçurum yok
 
***Zoro uses an attack called Phoenix Burning Ball.

***Sanji starts flying towards the sky after Queen.

***Luffy discovers a new power.

***Luffy talks to the spirit of the devil fruit inside him and feels the change around him.

***Zoro makes a very powerful slash attack.
 
Yav mangaka bunlara dövüş çizmeye eriniyor hızlıca geçeyim diyerek bitiriyor. Jack'ı 5gün değişimli tutan Inu ve Neko, aynı base formlarında çok kısa sürede perte çıkıyorlar, Sulonglada direkt ezip geçiyorlar. Dövüşler iki sahneden ibaret yani
 
Ben çözdüm olayı. Sanjinin saldırıları elektirik içeriyordu. Queenin bedeni robot olduğu için kısa devre yaptı. Belki de kendi kendine lazer ateşledi patladı kendi kendine zarar verdi ve öyle yenildi. Sanji sadece buna elektirik ile sebep oldu. Eğer konuyu buna bağlarsa mantıklı olabilir. Zaten adamın roketleri kendini vurmuştu. Benzer birşey gene olmuş olabilir. Pxin kendini patlatıp yok olması gibi oldu herhalde.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 178)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık