Ben de yemin ediyorum şaka gibi yorumlar var :dYemin ediyorum şaka gibi yorumlar var .
Yahu Arlongun performansıda Queenden fazlaydı şimdi Arlong Queenden güçlü mü diyecez?
Ben de yemin ediyorum şaka gibi yorumlar var :dYemin ediyorum şaka gibi yorumlar var .
Yahu Arlongun performansıda Queenden fazlaydı şimdi Arlong Queenden güçlü mü diyecez?
Hmm. Diyosunki buna benzer bir vurmuş ve adanın öbür tarafına uçurarak yenmiş. Ne diyelim. mümkünAhanda tam olarak böyle yendi
Kesinlikle. Örneklerini Jack ve Page'te gördük. Beklemek lazım biraz.Son paneldeki tekmeden sonra Queen düşmüş mü yani? Durum öyleyse Queen tekrardan kalkma ihtimali var gibi sanki. Bölümü görmek lazım. Öyle değil de bölüm başında Sanji bu işi bitirmişse çoktan yc2 seviyesini geçmiş demektir. Aldığı power upın gözüktüğünden iyi olduğunu söylemiştim zaten. Bunun üzerinden Queen'i gömmeyi mantıklı bulmuyorum çünkü herif güçlü.
King baya karizma çıktı. Saçları iyiymiş. King ve Kaido arasındaki ilişkiyi öğrenmemiz de iyi oldu. Sağ kollar her zaman kaptanlar için daha özel oluyor.
Queen vasıfsız değil Oda özürlüleşti.Birader Queen çok vasıfsız çıktı durum o. Onu anlatıyoruz.
Jinbei savaşı bile çok daha yüksek seviyede geçti bence.
Alakasız, Base Inuya çok hızlı üstün geldi JackOrda Sulong formu yoktu ama
Denklemde Kata ile Queen ya da Luffy ile Queen arasındaki ilişkiyi nasıl kurdun peki? Benim bu savaştan anladığım Kata ve Luffy'nin daha basit bir performansla Queen'i yeneceği oldu. Sanji'nin darbesi Kong Gun kadar bile özel gelmedi bana. Bu G4'ün en basit atağı.Yahu Arlongun performansıda Queenden fazlaydı şimdi Arlong Queenden güçlü mü diyecez?
Kata Queenden net güçlü ama luffy Katayı ucu ucuna yenerken Sanji Queeni uyanıştan sonraki ilk saldırıda yeniyor. Bu denklemden arc başındaki Luffynin şuan ki Sanjiden daha güçlü olduğunu nasıl çıkarıyorsun.
Oraya Çatı Zoro da ekleseneSanji bu kadar rahat Queen'i yenmişse, Top Kek'deki, Kata'yı, Krakeri ve üzerlerine Lütfü'yü sırasıyla yener.
Birader içeriği mi okumorsun yoksa beyin algında sıkıntı mı var?Ben de yemin ediyorum şaka gibi yorumlar var :d