Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1035 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğru diyorsun. Böyle böyle öldürdü zaten karakterleri. Sanji yıllar sonra güçlü bir rakiple dövüşe girdi, kaç kişi memnun kaldı? Gidişata bakılırsa Zoro da öyle olacak. En azından Zoro'nun bir de çatı performansı var ama Wano için hala yeterli değil.
Güç olarak istediğimizden fazlasını aldık ama hikaye anlatımı olarak rezillik. Bu kadar boş panellerle hiçbir şey anlatmamayı seçeceğine Queen ve King'i daha fazla işleyebilirdi.
 
Sanji dövüşleri hep böyleydi, sağlam power alınca tek gidiyordu. Zoro gibi 2-3 bölüm sürmüyordu ama aynı oranda alıyordu power'ı. Çok saçma ama yapıcak birşey yok tekrar geri kalkmazsa. Aldığı power çok güçlü der geçeriz. Oda'yı dövecek halimiz yokya :)
 
Güçlendirme ile alakası yok eleştirilen olayın. Kendi açımdan söylüyorum bunu, güçlendirme sağlam ama bu şekilde yenilmesi saçmalık ötesi bir durum.
Queen ezildi bildiğin şuan eğer tamamen gittiyse. Nerede bu adamın YC2 komutanlığı? Cracker dövüşü falan eleştiriliyordu bu onun yanında...
Yani güç artışı 1 iken 10 da olmadı yani. Bugün gelinen noktada Wano öncesi Queen falan alır diyenler vardı, ''o seviyede değil'' diyenler de vardı. Herkes dövüş olursa da şöyle sağlam dövüş olur diyordu ama bu ne?

Mangaka çok temiz çöpe atıyor pek çok karakteri ''Seriyi bitireceğim nasıl olsa'' diye düşündü heralde.
Kanka ben eşleşmeler belli olduktan sonra da söyedim gene söylüyorum. Queen kesinikle zayıf bir karakter değil. Queen eşleşme kurbanı oldu tamamen. Sanji gibi normalde de çok hızlı olan bir karakterin aldığı gen güçlendirmesi ile hızı inanılmaz şekilde arttı. Queen gibi dayanıklılığı önplanda olan hantal bir karakterin hız açısından zaten Sanji'ye karşı şansı yoktu. Tek avantajı silahlanma hakisi + zoanın sert derisiydi, o da genden gelen sert deri + haki + kara bacak tekniği ile rahatlıkla aşılabilecek duruma geldi. Bu benim er ya da geç beklediğim bir sonuçtu. Sanırım bu konuda eleştirilen bu kadar çabuk harcanması. Tepkinizi şimdi anladım. Haksız da sayılmazsınız ama. :/

Yok hacı fıs çıktı ya bu Queen. Sanji'nin atağı çok özel bile durmuyor. Ben Kong Gun etkisi bile alamadım yahu. Queen o darbeye düştüyse bu Queen'den cacık olmaz.
LinLin'in darbesine kalkan adamın bu saldırıya düşmesi biraz absürt olmuş evet. Sanji inanılmaz şekilde güçlensede burayı bende sorguladım biraz. :d
 
Kong Gun hasar veremez deniyordu bide .d

Katakuri Queen'den dayanıklıdır net bir şekilde bu arada eğer olay aldığın hasara rağmen dayanabilmekse.Herif 14 g4 darbesi+12 saat savaş+kafam kadar mızrak yarasıyla dövüşüp onları yaptı.
Haklısın da ama böyle saat olayına bakarsak,Kata-Queen'nin 10 katı falan güçlü oluyor.

Burada Oda'nın da mallığı var işlemek istediği karakterleri on numara işliyor.

Bazılarını hızlı hızlı geçiyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 117)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık