Luffynin yapamayacağı şeyler bunlarZoro’nun iş yaptığı her bölüm Trend topic oluyor. İnanılmaz bir karakter…
Luffynin yapamayacağı şeyler bunlarZoro’nun iş yaptığı her bölüm Trend topic oluyor. İnanılmaz bir karakter…
Spoileri okudun ve yüzün hiç kızarmadı değil mi sana o kadar laf anlattık Enma sadece sorun çıkarıyor diye neyse devam et Enma Enma diye hikayeler yazmaya xDGerekiyor ise Luffy öldürür. Anlatılan şeylerin odak noktası öldürmek değil. Öldürme eylemi tüm kılıçlar için geçerli ama Enma'nın farkı görevine olan saplantısı bağlılığı. Durum buyken oradan oraya nasıl geçiş yapıyonuz anlamadım.
Luffy adam öldürmez geç o işi. Ne zaman öldürmüş de şimdi öldürecek miş? Oda Luffy’e adam öldürtmez. Ve gerekirse değil gerekiyor… Kaido’nun çıkış noktası hep buydu… kaç kere yakalandı ama ölmedi denildi.Yani bu adamın ölmesi lazım. Zoro’nun da bu işi yapacak kişi olması üzerine bir sürü gönderme mevcut. Sanki ortada hiçbir şey yok muş da biz uyduruyormuşuz gibi… bu konu neden kapanmıyor deniliyor. Olayların Sonunu görene kadar kapanmaz bu konu.Gerekiyor ise Luffy öldürür. Anlatılan şeylerin odak noktası öldürmek değil. Öldürme eylemi tüm kılıçlar için geçerli ama Enma'nın farkı görevine olan saplantısı bağlılığı. Durum buyken oradan oraya nasıl geçiş yapıyonuz anlamadım.
Len geçen gün enma power up verecek ayağa kaldıracak diyordu 3 kere zoroyu zor durumda bırakmış Zoro şimdi sırası mı diyor üstüne bu yüzden kingden darbe alıyor Ama alpamise sorsan enma yardım edecektiLuffy adam öldürmez geç o işi. Ne zaman öldürmüş de şimdi öldürecek miş? Oda Luffy’e adam öldürtmez. Ve gerekirse değil gerekiyor… Kaido’nun çıkış noktası hep buydu… kaç kere yakalandı ama ölmedi denildi.Yani bu adamın ölmesi lazım. Zoro’nun da bu işi yapacak kişi olması üzerine bir sürü gönderme mevcut. Sanki ortada hiçbir şey yok muş da biz uyduruyormuşuz gibi… bu konu neden kapanmıyor deniliyor. Olayların Sonunu görene kadar kapanmaz bu konu.
Luffy neden TT olsun ki zaten… hep aynı şeyleri yapıyor dövüşlerinde… Aghhhhh kaybetmeyeceğim…! SkakskskskLuffynin yapamayacağı şeyler bunlar
Yalnız Zoro’ya bu hep yapılıyor. Ne zaman bir spolier çıksa ya da bir şey olsa… Zoro ile dalga geçiliyor sonra bölüm çıkınca, olaylar gelişince… paaaat kkskakskaLen geçen gün enma power up verecek ayağa kaldıracak diyordu 3 kere zoroyu zor durumda bırakmış Zoro şimdi sırası mı diyor üstüne bu yüzden kingden darbe alıyor Ama alpamise sorsan enma yardım edecekti
Enma adamın kılıcı, silahı tabi rakibini yenmesinde yardım edecek yani araç olacak ama @Alpamis olayı Zoro'dan Enma'ya götürüyordu ve bu bölüm aslında alması gereken tüm cevapları alması lazımken yine bahaneler bulacaktır.Len geçen gün enma power up verecek ayağa kaldıracak diyordu 3 kere zoroyu zor durumda bırakmış Zoro şimdi sırası mı diyor üstüne bu yüzden kingden darbe alıyor Ama alpamise sorsan enma yardım edecekti
Algı yapma Allah aşkına Enma'nın nasıl bir şey olduğu yine ortaya daha çok çıktı. Gelip bana bunları yazabiliyon. Kafayı yersin Ferit kabullen çabuktan.Spoileri okudun ve yüzün hiç kızarmadı değil mi sana o kadar laf anlattık Enma sadece sorun çıkarıyor diye neyse devam et Enma Enma diye hikayeler yazmaya xD
Kaido, Wano'dan gidecek biri değil dövmekle de gönderemezler yapılacak en iyi iş kafasını uçurmak. Momonosuke yapamaz, Luffy'de yapmaz. Yapacak tek kişi kalıyor o da Zoro.Bazı şeyleri çok uzatıyor ve gereksiz detaylar veriyor. Bunları yapmasa uzatmasa işleri daha da iyi olurdu bence.
Zoro’nun Kaido’nun kellesine alacağına dair gerçekten çok gönderme oldu arc içinde. Luffy zaten birini asla öldürmez. O yüzden Kaido’nun kelle goes to Zoro… skskkssm