Kaido ölecekse eğer Luffy öldürmeyeceğine göre mecbur reis yapacak o işi, yani evet diyebiliriz ?Geliyor gelmekte olan diyebilir miyiz...?
Kaido ölecekse eğer Luffy öldürmeyeceğine göre mecbur reis yapacak o işi, yani evet diyebiliriz ?Geliyor gelmekte olan diyebilir miyiz...?
Bu sahneyi benden başka fark eden birinin olmasına sevindim. Yasue ölürken bu sözü söyleyince ve sahne Zoro'ya dönünce dedim tamam belli oldu Kaido'yu kimin keseceği demiştim. Üstüne Kaido'da "Oden kadar güçlü bir samuray gelmeyecek" sözünü de Zoro'ya yormuştum.Geliyor gelmekte olan diyebilir miyiz...?
Bazı şeyleri çok uzatıyor ve gereksiz detaylar veriyor. Bunları yapmasa uzatmasa işleri daha da iyi olurdu bence.Milletin aksine ben Wano'nun en iyi arc olduğunu düşünüyorum. Wano'nun en büyük sıkıntısı çok uzun sürmesi onun dışında bence bir sıkıntısı yok ha bir de Gifters'ler ve Shinuchiler'in hilkat garibesi birer ucube oluşları çok kötüydü geri kalan her şey bence gayet iyiydi.
Zoro’nun Kaido’nun kellesine alacağına dair gerçekten çok gönderme oldu arc içinde. Luffy zaten birini asla öldürmez. O yüzden Kaido’nun kelle goes to Zoro… skskkssmBu sahneyi benden başka fark eden birinin olmasına sevindim. Yasue ölürken bu sözü söyleyince ve sahne Zoro'ya dönünce dedim tamam belli oldu Kaido'yu kimin keseceği demiştim. Üstüne Kaido'da "Oden kadar güçlü bir samuray gelmeyecek" sözünü de Zoro'ya yormuştum.
Niye bitsin ki bu muhabbet? Adam “Kılıçlar öldürmek için vardır ve ben Enma’yı öyle yaptım” gibi bir şey diyor… bizimde aklımıza bu geliyor. He sen Kaido’yu kim öldürecek biliyorsan söyle aydınlanalım bizde Alpa’cığım…?Olay nasıl yine Kaido ve Zoro'ya geldi ne güzel bitmişti bu muhabbet yahu.
Zoro’nun iş yaptığı her bölüm Trend topic oluyor. İnanılmaz bir karakter…One piece 1033 twitterda trend topic olmuş.
Gerekiyor ise Luffy öldürür. Anlatılan şeylerin odak noktası öldürmek değil. Öldürme eylemi tüm kılıçlar için geçerli ama Enma'nın farkı görevine olan saplantısı bağlılığı. Durum buyken oradan oraya nasıl geçiş yapıyonuz anlamadım.Niye bitsin ki bu muhabbet? Adam “Kılıçlar öldürmek için vardır ve ben Enma’yı öyle yaptım” gibi bir şey diyor… bizimde aklımıza bu geliyor. He sen Kaido’yu kim öldürecek biliyorsan söyle aydınlanalım bizde Alpa’cığım…?