Kolay yolu seçmek bencede mantıklı. Yeşil yol, lastikli yol ohh kafa rahat mis.Evet, yeşil yol. Yoruldum patron.
Kolay yolu seçmek bencede mantıklı. Yeşil yol, lastikli yol ohh kafa rahat mis.Evet, yeşil yol. Yoruldum patron.
Yapar mı yapar. Gereksiz şeylere 10larca sayı ayırıp Jack'in dövüşünü bile çizmemiş adam.Olabilir gibi emin olamadım.ama umarım olmaz
Future Events - There's a chance that Zoro vs King may end in One Piece Chapter 1028......
One Piece chapter 1027 we see Zoro vs King in the later half of the chapter last 6 pages to be exact. It Ends on Zoro and King saying how they can't forgive each other. This chapter follows a similar pattern that Jimbei and Robins fights did ,(more so Jimbei's fight) In chapter 1017 the...worstgen.alwaysdata.net
Raizo ve Kulak MemesiLuffy, Zoro, Sanji'den başka savaşan kaldı mı hatırlayamadım? 1050 olmadan Wano biter o zaman.
Oda bu destansı savaşı iyi ki en son bırakmış. Çift panel hakkımız. Büyük bir tutku ile bekliyorum.Raizo ve Kulak Memesi
Roger ve WB prime zamanında şu anki yonkoulardan fazla ama 5 milyarın biraz altında ödüle sahiptirler. Roger KK olunca 5.5 olur. WB de sonraki 20 yılda ödül alır ancak 5 e biraz geçer. O da KK olmaya en yakın aday olarak görüldüğü için. Yani 4.9 gibi bir ödülden sonra, seni ne daha yukarı taşıyabilir ki KK olmaktan başka?Linkine denk gelirsem bakacağım.Ama saçma duruyor Roger ölmeden önce en güçlü imparator seviyesi miydi o zaman Kaido gibi.Biz mi büyüttük adamı diyeceğim flashbackleri öyle çizmedi.
Şu doğru. Lakabı gökçe şeytan diye kalmış aklımda.Doflamingo da bulutlara ipleriyle tutunarak ucuyordu. Lakabi da "heavenly dragon"du.
Big Mom vs. Law/Kid var ama Oda nasıl sonuçlandırır bilemem. Marco'nun dediği gibi yeni neslin önü açılıyorsa yükselişleri için Mom'da iner.Luffy, Zoro, Sanji'den başka savaşan kaldı mı hatırlayamadım? 1050 olmadan Wano biter o zaman.
Doğru kalmış. Dofi'nin takma adı tenyaşa yani gökçe şeytan.Şu doğru. Lakabı gökçe şeytan diye kalmış aklımda.