Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir kaç bölüm sonra King uçar ve Zoro'nun güçlü saldırılarından kaçınır.

Seride bir kaç kez gördüğümüz Zoro'nun en tehlikeli saldırısı olan Zoro Mancınığı için Sanji Zoro'yu uçurur ve tekmeler Zoro böylelikle King'e yaklaşır.

 
Ulan adama 9 kın giriyor 1 vs 9 sonra 2 vs 5 sonra yamato sonra luffy ile vs atıyor sonra da düşünce aaa Luffy yendi shhahshsh
Karşıdaki adam kendi dengi adamlarla 10 gün veya daha fazla süre dövüşebilen klasmanda biri sence 1-2 tane derisine çizik aldı diye çok mu şey kaybeder?
Marineford whitebeardı hatırla kalbine kılıç yedi başta ee ne kadar güç kaybetti ?
 
Zoroya sağ kol kıyaslaması için katakuriyi düşünüyorsanız ileriyi görmek saldırıdan kurtulacağınız anlamına gelmiyor eğer yeteri kadar hızlı değilseniz yada kurtulamayacağınız genişlikteki bir alandaysa bunu biliyoruz. Zoronun ashura modu yada başka herhangi bir modu varsa o modlarında ne kadar hızlanacağını veya ne kadar genişlikteki bir alana saldırı yapabileceğini bilmiyoruz. Katakuriyle vs atsaydı luffy nin yerinde olsaydı bencede kaybederdi orası ayrı. Luffy 300 m ken diğerleri 100m in altındayken de buna benzer bir durumlar hep seri boyunca oldu. Ayrıca zoronun kingi yenmesiyle ödülü 2milyar olucak gibi. Yada artık dünya hükümeti tayfayı yegane düşman olarak belirleyip ödüllerini fırlatabilir.
Kaido 8. ve son yenilgisini bana göre Luffy den alıcak, yenilmeme diye bir şey olucağını sanmıyorum. Kaidoya ayrılacak flashbackleri merak ediyorum şimdiden.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık