Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keşke King'in maske açılınca altından alevli bir yüz çıksaydı. Ghost Rider gibi birşey olsaydı...
 
Bölüm güzeldi, tek kötü yanı her zaman ki gibi bitmesi. :/

Kaido dövüşünü uzun süre göreceğimizi sanmıyorum. Zoro ve Sanji ikilisinin dövüşü bittikten sonra oraya geçer ve Kaido'nun düşmesi ile adanın selameti arasında bir geri sayım teması görürüz gibi.

Adanın mantıklı (kendimce mantıklı) bir şekilde kurtulabilmesi için aklıma gelen bir kaç senaryo var.
1- Momonosuke yavaş yavaş uçak indirir gibi indirecek.
2- Luffy Kaido ile olan dövüşünde meyvesini uyandıracak ve enerjisi yeterse düşüş şiddetini azaltmak için meyvesini kullanacak.
3- Zou gelecek ve adayı sırtlayacak.
4- Law meyvesiyle sınırlarını zorlayarak bir şeyler yapmaya çalışacak.

En başta söylediğim geri sayım muhabbetinden ötürü Momonosuke'nin bu konuyu halledemeyeceğini düşünüyorum. Her ne kadar olgunlaştırılsa da akıl yaşı olarak 8 yaşındaki bir çocuk henüz meyvesine bu kadar hakim değil iken dayanabilir mi? göreceğiz.

Bir de ada düştükten sonra ne olacak? asıl sıkıntı burada. Dövüşten yeni çıkmış tayfa ve ittifak üyeleri karşılarında CP-0. Sanırım burayı dengeleyen Big Mom olacak. Gene de CP-0 hikaye gereği buraya sadece Big Mom'u nötrlemek için getirilmemiştir. Tahminimce bir sonraki Arc'ın hikayesi CP-0 üzerinden çizilecek. Örneğin Robin ya da Luffy için değerli birini/bir şeyi kaçırıp Sabo ve devrimci olayları ile bağlayabilir. Yamato :hmm:

Yamato'nun tayfaya katılmak istediğini ve dış dünyayı görmek istediğini biliyoruz. Bunu çürüten ve serinin başından beri gördüğümüz bazı düşünceler var. Mesela Luffy'nin tayfaya katılan tüm üyelerin ismini doğru söylemesi gibi. Yamato'nın ismini tam okumadığı için ilk başlarda bende öyle olacak diye düşünüyordum lakin bu bölümle birlikte gelecek hissini aldım.

Yamato'nun Momonosuke'yi koruması ve bunu Luffy'nin istemesi klasik Luffy'nin arkadaşlarına birini emanet etme hareketi. Yamato'nun Kaido'yu Luffy'e bırakması ve dövüşüne karışmaması gibi bazı ince düşünceleri de altyapıyı hazırlıyor gibi geldi bana. Yamato yaşına göre bilgili, mantıklı ve fiziksel olarak güçlü bir kadın karakter, umarım gelir.

Gelelim Zoro ve King sahnesine. King sinirlenmiş. Bizim tayfa Fenerbahçe gibi ilklerin tayfası. King'in maskesini kırmış ve King'de o hışımla Zoro'yu epey uzağa, uçurumun kıyısına sürüklüyor.

Bana kalırsa oda zaten Zoro'ya bir handikap vermişti şimdi üstüne bir handikap daha verdi. Daha önce Kaido ile dövüşüp epey zarar alan Zoro ilacın etkisi ile ayağa kalkmıştı. Bu zaten başlı başına kendisinden daha güçlü bir rakibi aşmak için gayet yeteri bir handikaptı. Üstüne adamı uçurumun kıyısına getirdi. Burada bir mekan avantajı söz konusu. Umarım Zoro bu konuda fazla zorlanmaz.

King'in yüzünü az da olsa görüyoruz. Sol kaşının yanında sinirden ortaya çıkan damarı ve arkaya doğru taranmış yüksek ihtimal sarı/turuncu saçlı buğday tenli bir arkadaş bu. HxH de ki Phinks e benziyor olabilir.

Şöyle bir bakınca bölüme aslında fazla bir şey olmamış. :d Dövüş ağırlıklı Luffy ve Zoro tarafını çizip bitirmiş. Bir sonraki bölümde Sanji ve Kid tarafını çizer sanırım.

neyse yeter bu kadar boş yaptığım, iyi geceler kfc. :utan:
 
Bu hafta Sanji haftası ....Sanji muhtemelen Suit giyer .Birazda Luffy i görürüz .Momo olmadan olma tabiki ...Koskoca seri Momonve Yamato üzerinden ilerliyor ?:artiz::artiz:
 
King'in ırkının Tenryuubito'lar tarafından köleleştirildiği için King'in kölelikle alakalı izler taşıdığını, kıyafet ve maskeyle izleri gizlediğini ve Kaido'nun intikamını almaya en yakın kişi olduğunu düşündüğünden ona katıldığını düşünüyorum şu sıralar.
Patlat bir King tayfaya gelir mi teorisi tam olsun dkdkdkel


Şaka bir yana güzel düşünce. Zaten Kaido ve Big Mom'dan "Kayalar" diye bahsedilmesi (WB'de o tayfadaydı ondan da aynı şekilde bahsedilebilir mi? Sanmam) bu iki korsanın Xebec'in hırslarını taşımaya devam etmelerinin göstergesi bence.
 
Bu hafta Sanji haftası ....Sanji muhtemelen Suit giyer .Birazda Luffy i görürüz .Momo olmadan olma tabiki ...Koskoca seri Momonve Yamato üzerinden ilerliyor ?:artiz::artiz:
Luffy'i bir süre görmeyiz bence. Önce Momonosuke'nin adayı indirmesi, Kaido'nun astlarının yenilmesi/memesi gibi gibi konular var.
 
Patlat bir King tayfaya gelir mi teorisi tam olsun dkdkdkel


Şaka bir yana güzel düşünce. Zaten Kaido ve Big Mom'dan "Kayalar" diye bahsedilmesi (WB'de o tayfadaydı ondan da aynı şekilde bahsedilebilir mi? Sanmam) bu iki korsanın Xebec'in hırslarını taşımaya devam etmelerinin göstergesi bence.
Tayfaya katılması için gönlümden geçen isim Katakuri, sebebi de troll hallerini görebilmek için yoksa olma ihtimali olduğundan değil :flaugh: düşünsene Luffy tanıştığı ilginç bir ırka o meşhur "s.çabiliyor musun?" sorusunu sormadan önce Katakuri geleceği görüp dumura uğruyor :flaugh:
 
Luffy adaya sağ kol seviyesi geldi,nasıl Kaido'yu bir anda yenecekti.
Mesela Oden vs Kaido'ya bak,Oden herkesi yarıp Kaido'ya ulaştı direk.

Luffy'de Wano'ya imparator ve ya imparatora yakın seviye olarak gelseydi,direk herkese ayarı verip Kaido'nun yanına ulaşır adam gibi dövüşürdü.

Gelişmesi gerekiyordu o yüzden dayak yedi ve araya birileri girdi.
Yav işte ben senin üstüne alınman gereken bir şey demedim ,Luffy yonkoucu diyenlere lafım o
 
Sen ne diyon burda anlamadım kanka
One piece hikaye odaklı bir seri olduğu sürece adamın tüm kemikleri kırılsın veyahut vücudunun yarısını kaybetsin yinede tam gücüne çıkabiliyor bu seri böyle bir seri yani sırf kınlardan falan hasar aldı diye kaido inanılmaz bir güç kaybı yaşayacak gibi bir dünya söz konusu değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık