Suitli sanji resmi atmış daha kolay ne bekliyosun?İpucunu daha kolay verebilir.
Suitli sanji resmi atmış daha kolay ne bekliyosun?İpucunu daha kolay verebilir.
Attıysa,kutu kola şov geliyor demek ki.Suitli sanji resmi atmış daha kolay ne bekliyosun?
ODA kanser olduda söylemiyor galiba, seriyi hızlı bitirme sevdasına girdiği için böyle büyük bir saçmalamaya gitti... Denizci kuvvetleri bile bu ikisi için şuan yetmezken bir kaç süpernovaya yonkou'ları indirtecek ODA...Yahu bu iki yonkou denizcilere fazla geliyordu sanki bir ara ne oldu da şimdi beş tane çömez yüzünden yorulur oldular
E. Oda hikaye için her şeyi feda edebilir bunda bir sıkıntı görmez. Fakat bu şekilde hikayenin içinin boşaldığının ya farkında değil ya da artık gücü yok. Enerjisini daha iyi kullanması gereken zamanlarda saçmaladığı için bu duruma geldi. Muhtemelen bundan sonra da böyle olacak zaten.ODA kanser olduda söylemiyor galiba, seriyi hızlı bitirme sevdasına girdiği için böyle büyük bir saçmalamaya gitti... Denizci kuvvetleri bile bu ikisi için şuan yetmezken bir kaç süpernovaya yonkou'ları indirtecek ODA...
Sarhoşken de yazıyor olabilir artık...
Hikayeyi feda ediyor bence... Böyle devam ederse yaptığı başyapıtı feda ediyor bence...E. Oda hikaye için her şeyi feda edebilir bunda bir sıkıntı görmez. Fakat bu şekilde hikayenin içinin boşaldığının ya farkında değil ya da artık gücü yok. Enerjisini daha iyi kullanması gereken zamanlarda saçmaladığı için bu duruma geldi. Muhtemelen bundan sonra da böyle olacak zaten.
Dört saat uyuyormuş diye duymuştum. Hep çalıştığı için arkadaşı falan kalmamıştır bunun. Satışlar ciddi anlamda düşmediği sürece eleştirileri ciddiye almaz soda efendi.Hikayeyi feda ediyor bence... Böyle devam ederse yaptığı başyapıtı feda ediyor bence...
Hiç mi bir arakdaşı çıkıp demiyor "kanka napıyorsun sen ya bu böyle oldu mu?" diye...
Suit mi? Ben yine Sanjiciliği bırakıyorum .Suitli sanji resmi atmış daha kolay ne bekliyosun?
Sana yeşil bir yol görüyorum.Suit mi? Ben yine Sanjiciliği bırakıyorum .
Evet, yeşil yol. Yoruldum patron.Sana yeşil bir yol görüyorum.