Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1027: İnanılmaz Bir Felaket

Bölüm Nasıldı?

  • İyi

    Kullanılan: 152 65.5%
  • Orta

    Kullanılan: 60 25.9%
  • Kötü

    Kullanılan: 20 8.6%

  • Kullanılan toplam oy
    232
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'nun tam gücünde olmadığı zaten Yamato'nun saldırısını ilk defa karşılayabilmesinden belliydi. Adayı uçurması ona bir eksi sağlıyor. Üstüne aralıksız bir şekilde uzun süre novalar, 9 kızıl kın, Sulong Minker, Yamato ile karşılaştı. Fakat Luffy'nin de handikaplı olduğunu duymamız bana Kaido'nun bu dövüşü kaybetmeyeceği sinyalini verdi. Luffy şu an karşısında duruyor fakat bu yeterli olmayacaktır.
OP evrenindeki birçok 1V1 adil değil ve bunun onlarca örneği var. Muhtemelen bu dövüşü etkileyecek büyük bir etken çıkacak karşımıza. Kaido Luffy'e kaybetmeyebilir ama muhtemelen bu arc sonunda ölecek kendisi. Şu an tek merak ettiğim şey bunu kimin yapacağı.
 
Zoro ve Luffy üzerinden sag kol kiyasi yapiyonuz da arkadaş biri dokunulmazken diğeri dokunmak kolay. Ayrica Luffy yumruklarını konuştururken Zoro kılıç kullanıyor teknik olarak ikisi arasi darbe farkından söz etmeme gerek yok sanırım. Zoronun katukuri karşısında Luffyden daha az varlık göstereceği konti garanti. Adam çünkü hem logia gibi meyve yemiş ve şuana kadar gördüğümüz en iyi k.haki ustası. Zoronun k.haki konusunda canavar 3lude en geride olanı. Herif zaten denk getirdi mi rakiplerine tek yada iki darbe atıyor. Ve Katakuri dokunulmaz. Luffyden güçlü gelmesi gibi bir durum söz konusu değil. Ki Zoro sanki yerinde sayıyor gibi bir yorum olmuş. Zoro kardesimizde enma alıp ehlilestirdi. Çalıştı malisti biseyler yapti. Yani Luffy gibi oda adaya geldiği ile aynı güçte değil. Daha zaten savaş içinde de güçlenip yenecektir. Göründüğü üzere King daha üstün dövüşüyor.

Zoro şuan Kata ile dövüşüyor olsaydi bir tane bire darbe vurabilecegini düşünmüyorum. Ki zaten Luffy dahil vuramadi. Su adada öyle Kataya kolayca darbe vurabilecek kadar manyak hız bir Kaidoda gördük. BMde dahil göstermedi o gücü. Kataya ver Akainunun meyveyi direk amiral herif. Kingden güçlüdür değildir o konuyu bilmiyorum. Ama Katakuiye vurmak o kadar kolay değil. Herif savunmada aşmış bir karakter. Zoro şu aşamada Kata ile karşılaşsa Kinge gore almasi daha zor olurdu yukarıda bahsettigim sebeplerden.

Ama King vs Katada King belkide Katanin k.hakisinden daha hızlı hareket edebileceği için görse bile bisey yapamaz. Aynı skypiada ki luffy gibi. Veya Katanin Carmel ana fotosunu engelleyememesi gibi. Zoro için King daha makul bir rakip. Cunku Zoro kardesimiz b.hakide öne çıkan bir karakter. Bundan sebep Kingi yıpratıp savaş içinde gelişerek yenmesi daha kolay bence.
 
Peros'un da tek kolu yoktu+dövüşten yeni çıkmıştı+kafasına kaç tonluk Queen'i yedi herif dövüşten tam önce.Kınlar ise Kaido'dan sonra iyileşiyorlardı.Bunun muhabbeti bile yapıldı.Herifin şekerinin kapladığı alanlar zaten epey fazla.Jinbei bile kenardan dolaşması öneriyor üstelik.Prime WB'nin Roger sahnesi zaten herifin ortalama hızın çok üstünde bir hıza sahip olduğunu gösteriyor.Roger'ın ne kadar hızlı olduğunu gördük zaten Oden panelinden.

Ki Peros hem Carrot+Wanda dövüşünde, hem de Neko dövüşünde hazırlıksız darbe yiyerek başladı.


Sanji Queen'e vurduktan sonra Queen darbenin etkisiyle Peros'a çarpıyor.



Bu da Neko tarafından saldırıya uğradığı an.Adam hali hazırda yaralı olmasına rağmen Neko'nun ilk sulonguna dayanıp, sonrasında da base halinin ağzına vurmuş.Pica rüyasında bu adamı yenemez kusura bakma :(
Ben de gerçekten somut sahneler ve dişe kovuğa gelecek örnekler atacaksın sanmıştım :/ Peros'un adam gibi bir saldırısı bile yok ve sen bunun aksini ispat edecek bir sahne bile atamıyorsun. Şeker oklarıyla Pica'yı yener artık Peros'cuğun beheyyy.

Neko'nun uzuvsuz, yaralı ve base halinden 1 saldırı alıp çıktı diye mi ovelim Peros'u gerçekten. Standardın bu kadar mı düşük ? :/

Ben de Queen direkt olarak Peros'a bir daldiri yaptı da kaçırdım sandım. Gören de diyecek ki Queen meteor oldu Peros'un kafasına düştü. Peros gibi yk4-yk3 arası bir seviyede olan adam üstüne Queen düştü diye ölüp bitmesi mi lazım ? 8-9-10. Tümen olur o saldırının etkisiyle saf dışı bile kalabilir ama bu seviyede biri için bunlar çok önemli şeyler değil. Adam ne Queen'in altında kalmış ne yüksek bir hızla çarpmış.

Peros'un kolu yok ama meyvesi sayesinde yine kolu var aslında. İnu-Neko'nun o kol-bacak yerine koyacak adam gibi bir şeyi yok. Burada Neko daha büyük handikaplı.

Wb'nin ortalama hızın çok üstünde bir hıza sahip olduğunu hala düşünmüyorum. Öyle bir sahne yok çünkü. Dövüş tarzı da tipi de o hıza müsait görünümü vermiyor. Zirve hız 100 ise Wb 50-60 falandır. Bb daha da kötüdür bu konuda ama herif zirveye oturacak. Zoro için dersin ortalamanın çok üstünde bir hıza sahip diye Wb'ye değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık