Bakalım Roronoa'dan korkacak mı. Korkarsa Zoro>herkes olur mu? Magaaaaa beeeeAmiral lobisi onu şöyle okuyorlar.
Luffy: Momo, bir imparatoru ısırdığına göre tek korkman gereken Amiraller
Bakalım Roronoa'dan korkacak mı. Korkarsa Zoro>herkes olur mu? Magaaaaa beeeeAmiral lobisi onu şöyle okuyorlar.
Ya da amiraller bu dünyadan olmadığı için de diyebilirlerAmiral lobisi onu şöyle okuyorlar.
Roronoa'dan korkmazsa kendisi kaybeder. Ama bu laf Amiral lobisine bir göndermedir. Amiral lobisi nerede, neredesinizBakalım Roronoa'dan korkacak mı. Korkarsa Zoro>herkes olur mu? Magaaaaa beeee
Ağızlarının ortasına anne terliğini fırlatmış olabilir.Law ile Kid'ın ağzı yüzü kan içinde kalmış sanki.
Koca kari ne ara bakmayı kestide vurmaya başladı.
Luffy:Momo bir imparatoru ısırdığına göre artık bu dünyada korkman gereken birisi yok.
İmparatorlar zirve.
Amiraller bu dünyadan değiller ki. Mekanları kutsal topraklar.Amiral lobisi onu şöyle okuyorlar.
Güzel deneme MontaigneAmiraller bu dünyada değiller ki. Mekanları kutsal topraklar.
Al işte geldi. Anlat şimdi @sensey'e anlatabiliyorsan, bizi bitirdi bakalım sen ne yapacaksın.Ya da amiraller bu dünyadan olmadığı için de diyebilirler
Amiraller bu dünyada değiller ki. Mekanları kutsal topraklar.
Ronaldo dünyanın Messi evrenin en iyi futbolcusu demekle aynı şey. Açıklanacak bir şey yok bence . Ama amiraller aydan falan çıkarsa yapacak bir şey yok .dAl işte geldi. Anlat şimdi @sensey'e anlatabiliyorsan, bizi bitirdi bakalım sen ne yapacaksın.
İşte bende bunu diyorum kaido NERF yiyor ama bu sırada dayak yiyen taraf luffydi 1026 manga sayfalarına bakabilirsin orada luffynin çoğu yerinde yara bere var.benim demek istediğim nokta seride gök yarma olayını yabalecek kadar haki salabilen biz bir yonkouları gördük buradan direkt olarak luffynin o seviyeye çıktığını söyleyebiliriz çünkü bunu yapabilen başka kimseyi daha göremedik.yok hayır demek istediğim uzun süredir dövüşen ve birçok karakterin ufak ufak nerflediği kaido ile savaşan ve kazanan lufy ile base kaido savaşıp kazanan luffyinin seviyesi farklı olur. birsonraki arç yonkou level olacağını ancak bu arc sonu low yada mid amiral seviyesi olacağını düşünüyorum dedim. gök yarma olayıda benide çok heyecanlandıran bir konu olsada objektif bakalım luffy base kaido yada herhangi bir yonkouyu 1-1de alırsa yonkou level derim yada birkaç kere bayılmadan uzun süre dövüşürse şuan yonkou seviyesiyse önümüzde 2 büyük arc daha var final savaşında üfleyerek ada yıkar ozaman bu herif