Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1026 Spoiler Yorumları

  • Konbuyu başlatan Üye silindi 7459
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lütfü nün girisi iyiydi ama sallanması yuzunden Kinemon ve Kiku öldü.

Hikaye sonunda son raunda evrildi ama Luffy bu halde sadece Kaidoyu oyalar .Haftaya Gear5 u umarım görürüz .Çünkü Luffy oyalanirsa hakisi biter bu yüzden hemen Gear 5 gibi bir çözüme basvurmasi lazım
Ağa kiku ile kinemon ölmedi haberin olsun(görmedik).
Bir iki bölüme gizemli kişi görünür ve ne tesadüftür ki iyileştirme gücü olan bir meyve yemiştir.
 
Geriye veteran dövüşler kaldığında King ve Queen'in düşmesinden sonra Law ve Kid'e geçmezse veya Kaido, Luffy dövüşüyle birlikte ilerletmezse Big Mom düşmeyecek demektir.
 
73 sayfa yorumun neredeyse çoğunu okudum bir memnuniyetsizlik havası var millette anlam veremedim. Arkadaşlar bir meyve yiyerek über süper güçler elde edilen bir dünya burası, niye bu kadar kastınız kendinizi?

Luffy'nin bu kadar gelişmesinde şaşılacak bir durum yok. Luffy'nin yaşı 19 olsa da İvankov sayesinde içi 30 yaş daha yaşlı vaziyette. Bu çocuk daha zaman atlaması öncesi 400 milyonluk bir ödüle sahipti. Bu ödülü de henüz haki konusunda hakimiyeti olmadan başarmıştı. Luffy'nin gelişimi için ihtiyacı olan tek şey haki eğitimiydi onu da zaten Rayleigh ile 1.5 yılda yapmıştı. 6 ay daha orada kaldı, toplamda 2 yıl.

Bu çocuk her zaman kendinden bir tık güçlü düşmanlarla mücadele ederek azmiyle düşmanlarını yendi. Yenildiği adama bir daha saldırdı, yenildi bir daha saldırdı. Düşman artık onun azminden dolayı sinmeye başladı. Doflamingo'yu yendi ki kendisi benim için sol kol ederi olan biridir. Kısa bir süre sonra Cracker'i yendi onunla da 10 saat boyunca antrenman yaptı zorla da olsa yendi. Sonra Katakuri karşısına çıktı onu da imkansız olduğu halde 12 saatlik bir mücadelenin ardından zar zorda olsa yendi. Fakat rakipleri onun yumruklarına yenilmedi, azmine yenildi. Karasakal'ın sözleri tam da şöyleydi; "Zirveyi arıyorsan, sadece yumruklarının seni götüremeyeceği dövüşler bulacaksın. Peşinden git."

Luffy'nin gelişiminde ben bir kusur görmüyorum aksine bana mantıklı bile geliyor. Zaten haki eğitimi aldığında vücudu bu hakilere yatkındı. Luffy'nin şu anda yaşadığı durum haki seviyelerinde zirveye yükselmiş olması ki burada da bir tuhaflık yoktur. Katakuri ile olan dövüşü sırasında flasbacklerde Rayleigh, Haki'nin dövüldükçe geliştiğini söylemişti. Katakuri 12 saat boyunca dövdü. O sırada dayak yediği sırada Kenbonshoku'da gelişimi başladı. Kaido karşısında da saldırılarının etki etmediğini görünce Busoshoku'da zirveye çıkmak için 10 gün boyunca Udon'da haki akışı, haki kontrolü ve fiziksel kondisyon üzerine antrenman yaptı. Kaido karşısına çıktığında Haoshoku'nun saldırılara eklendiğini de öğrendi ve bunu anında kavradı. Yonkou'lar ömürleri boyunca yaptıkları mücadeleleri Luffy 2 yıla sığdırdı. Bu kadar kısa sürede gelişmesi zaten beklenen bir şeydi. Seri boyunca birçok yerde bununla ilgili insanlar düşüncelerini dile getirdi. Kokoro teyze Luffy için neler neler söylemişti. Yonkoular kendi konumlarını korumanın derdindeyken Luffy, Korsanlar Kralı olmak için yola koyuldu.

Kaido'nun bunca yıllık korsanlık geçmişi var doğrudur ama Katakuri'nin de bunca yıllık yenilmeme rekoru vardı.

Shounen bir seri bu çokta kendinizi kasmayın, eğlenmeye bakın.

Momonosuke konusuna gelecek olursak o zaten doğuştan özel bir soydan geliyor, her şeyin sesini duyuyor. Kenbonshoku'da şimdiden çok ileri seviye olmuş, Kaido'nun meyvesinin bir benzerini yedi. Niye 20 yıl yaşlandırılınca gücü konusunda dalga konusuna girdiniz. Böyle garip bir meyve olmasına şaşırmadınızda Momonun büyüyüp Kaido'yu ısırıp acı vermesine mi şaşırdınız?

Ben, One Piece'ye değil size şaşırıyorum.
 
Big Mom'da hasar almış gibi. Hangi saldırıyla peki? Luffy güçlenirken güçleneceği şey anlatılıyor teker teker (Gözlem gücü, b haki, kral haki) Kid ve Law bu gidişle of screen yonko indirecek.
Koca anada almış evet,sürekli gülüyor ya dikkatimi çekmemiş ? O saldırıyı kimse bilmiyor hatta Oda bile çaktırma xd
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık