Böyle yazınca maşallah baya çok geldi adamın dövüştüğü. Hala bana mısın demiyor sanki adam bunlarla hiç dövüşmemiş gibi.Bir Yonkou kendi tayfasini alabilirin kanıtı gibi. İçinde o sıra Sağ Kol seviyesinden Komutan seviyelerine her telden var.
Böyle yazınca maşallah baya çok geldi adamın dövüştüğü. Hala bana mısın demiyor sanki adam bunlarla hiç dövüşmemiş gibi.Bir Yonkou kendi tayfasini alabilirin kanıtı gibi. İçinde o sıra Sağ Kol seviyesinden Komutan seviyelerine her telden var.
Big Mom'un inmesi saçmalık olur bence. Kaido'ya çok daha güçlü kişiler çok daha kalabalık bir şekilde dalıp ancak indirecekler. Big Mom ile Kaido üç aşağı beş yukarı aynı güçtedirler. Üstüne Big Mom sağlamken Law ve Kid hasarlı başladı dövüşe. Kid Hawkins'den de boşu boşuna yara aldı bir de.Anca ikisi de meyve uyandırırsa ya da gelişmiş silahlanma kullanırlarsa mümkün bence. Ya da ikisi birlikte.
Belki ayakta kalan herkes dalar ve bir şeyler olur. Çünkü başka türlü Luffy farkı iyice açtı. Kid ve Law ile karşılaştırılamaz bir gücü oldu.Big Mom'un inmesi saçmalık olur bence. Kaido'ya çok daha güçlü kişiler çok daha kalabalık bir şekilde dalıp ancak indirecekler. Big Mom ile Kaido üç aşağı beş yukarı aynı güçtedirler. Üstüne Big Mom sağlamken Law ve Kid hasarlı başladı dövüşe. Kid Hawkins'den de boşu boşuna yara aldı bir de.
Öyle düşerse mantıklı olabilir. Ama yine de bu arc düşmemesini tercih ederim ben. :dBelki ayakta kalan herkes dalar ve bir şeyler olur. Çünkü başka türlü Luffy farkı iyice açtı. Kid ve Law ile karşılaştırılamaz bir gücü oldu.
Belki BM tayfası yol ponegglyph'ini çalıyordur. Hem böylece tayfanın Elbaf'ta veya bir yerde BM tayfasını indirecek seviyeye geldiğini görürürüz. Tam bir Yonko tayfası oldukları belli olur hem. Uzamazsa sarar da bayağı.Öyle düşerse mantıklı olabilir. Ama yine de bu arc düşmemesini tercih ederim ben. :d
Law ile Kid'ın ağzı yüzü kan içinde kalmış sanki.Big Mom'un inmesi saçmalık olur bence. Kaido'ya çok daha güçlü kişiler çok daha kalabalık bir şekilde dalıp ancak indirecekler. Big Mom ile Kaido üç aşağı beş yukarı aynı güçtedirler. Üstüne Big Mom sağlamken Law ve Kid hasarlı başladı dövüşe. Kid Hawkins'den de boşu boşuna yara aldı bir de.
Saldığı Kral hakiler bile yetmiş mi demek buLaw ile Kid'ın ağzı yüzü kan içinde kalmış sanki.
Koca kari ne ara bakmayı kestide vurmaya başladı.
Amiral lobisi onu şöyle okuyorlar.Luffy:Momo bir imparatoru ısırdığına göre artık bu dünyada korkman gereken birisi yok.
İmparatorlar zirve.