Kanjuro kılıcını saplamıştı ya. Durumu baya ağır gözüküyordu ama One Piece okuyoruz.Kinemon ölmemiştir bence. Kiku'da kol kopma vardı sadece. Ölümcül bir halde mi hatırlayamadım.
Ben Raizo avatarı yaparken millet dalga geçiyordu, şimdi bakın reis neler yapacak. kaidou bile tokatladı hala akıllanmadılar hahahaHaftaya raizo şov var muhtemelen.
Hem zekası hem de gücüyle iyi şov yaptı bence. Güzel karakter.Peros un ağır hakkına girdi Oda, balık kadar değer vermemiş. Dilberim şeker reise
@Mercury off panel geliyor hazır mısın ? Dayağı yemiş seninki shshshshBig Mom baya hırpalanmış.
Beyaz bıyığın da isimli saldırısı yok. Boş boş telsizden konuşmak yerine sadece icraat yapan adamlar saldırılara isim koymakla uğraşmıyor demek ki.Yav adamın isimli saldırısı yok. Manga dünyasında bir karakterin annesine bir mangaka olarak sadece bu yolla sövebilirsin. Eiichiro Oda'da farklı bir şey yapmamış taş gibi Jack'in anasını ağlattı
Görmeyelim zaten ya boşver. Kid Suplex falan çekiyordur en fazla ne olacak...Big momun dövüşü off panel olacak hissediyorum.
Fb de king ile de vs atıyordu. Reis en güçlü kızıl kın çıktı.Ben Raizo avatarı yaparken millet dalga geçiyordu, şimdi bakın reis neler yapacak. kaidou bile tokatladı hala akıllanmadılar hahaha