Bir Yonkou kendi tayfasini alabilirin kanıtı gibi. İçinde o sıra Sağ Kol seviyesinden Komutan seviyelerine her telden var.Kaido Wano arcı dövüştükleri tam liste
Kin'emon
Denjiro
Nekomamushi
İnurashi
Raizo
Ashura
Kawamatsu
Kiku
Luffy
Kid
Killer
Zoro
Law
Yamato
Momonosuke
Big Mom
Valla Big Mom'un surat biraz dayak yemiş gibi bilemiyorum.Kid yukarıda küsküyü vermiş midir Linline ne dersin? @Montana
Siz tek attı diyordunuz siz ölüye yatmışsınız hiç bahsetmediniz.Çıkmaza girmişsiniz. Eskiden Apoo konusunda ölüye yatıyordunuz baktınız size ekmek çıkacak canlanmışsınız hemen.
Tozdur onlar toz. Law ve Kid'de BM'ye onu yapacak güç yok çatı hallerine bakarsak.Bu böyle yazılmaz ki, eiketlendiğim mesajı görünce bile kalbim hızlı hızlı çarpmaya başladı. :d Bu birden olursa herhalde kalpten giderim. Öyle bir durumda cenazeme de beklerim herkesi. Ama @Montana gelmesin.
Ufak tefek çizikler var bence sadece. Üstüne kadın kahkaha atarken Law ve Kid çok çaresizce bakıyor. Big Mom'ın aleyhine bir durum yok bence orada. Ben de zaten Law ve Kid'i teklemesini beklemiyordum yani.Tozdur onlar toz. Law ve Kid'de BM'ye onu yapacak güç yok çatı hallerine bakarsak.
Anca ikisi de meyve uyandırırsa ya da gelişmiş silahlanma kullanırlarsa mümkün bence. Ya da ikisi birlikte.Ufak tefek çizikler var bence sadece. Üstüne kadın kahkaha atarken Law ve Kid çok çaresizce bakıyor. Big Mom'ın zararına bir durum yok bence orada. Ben de zaten Law ve Kid'i teklemesini beklemiyordum yani.