Shounen seri okuyoruz. Asıl savaş başladığında 50 darbe yer yine düşmez .Luffy şuan yamato kadar güçlü değil. Yamato o kadar darbeye bana mısın demedi. Luffy 2 tane yese pert
Shounen seri okuyoruz. Asıl savaş başladığında 50 darbe yer yine düşmez .Luffy şuan yamato kadar güçlü değil. Yamato o kadar darbeye bana mısın demedi. Luffy 2 tane yese pert
Bende öyle düşünüyorum. Wano'da kalma ihtimali azımsanmayacak şekilde var bence ama fan sayısı gerçekten fazla. Anime'de özellikle yeni yeni gösterildiğinden fan sayısı daha da artacak. Gelme olasılığı hala daha fazla.Şuanda Yamato fanları en parlak zamanlarını yaşıyor. Ama ben diyim bunlar iyi gelişmeler değil. Çünkü monster trio gerçeği öyle kolayca değişmez. Ya bir şekilde havadan p uplarla bizimkiler güçlenir ya da tayfaya gelmez. İkisinden birisi. Bu sahnelerden önce %80 gelir derken aetık %60'a . Karasakal eşleşme teorisi olmasa %40 derdim.
Benim bildiğim çekilmedi. Karakter fazla tuttu. Gelmeyeceği varsa bile gelebilir artıkŞu anda değil yani, tamam arc sonuysa o dediğin doğrudur. Kaptanı olacak sonuçta daha güçlü olması zaten beklenen bir şey.
Bir şey soracağım bu arada. Yamato'dan önce herhangi bir karakter için tanıtım filmi çekildi mi? Eğer bu sadece Yamato için yapıldıysa tayfaya geleceği kesinleşir. Çünkü hiçbir arcta böyle karakter tanıtımı yapılmadı.
BenKaido sert vurmuyo diyenler kimdi çok merak ediyorum onları?
Sağlam vuruyor ama öldürmeye çalıştığını düşünmüyorum. Öldürmek istese 20 yıl içinde çoktan harcardı. Adam hâlâ kızı ikna etmeye çalışıyor.Kaido sert vurmuyo diyenler kimdi çok merak ediyorum onları?
Burada bir fan service mevzusu olacağınu zannetmiyorum. One Piece takipçileri zaten epey hevesli bir kitle. 30 bölümdür varolan bir karakter tayfaya gelmedi diye Oda'yı asacak halleri yok sonuçta. Bunun dışında tayfaya gelirse bir anlamda serinin popülerliğine katkı sağlayabilir, ama adamın hiç aklında yokken bunu yapması ortaya eğreti şeylerin çıkmasına sebep olabilir ileride.Bende öyle düşünüyorum. Wano'da kalma ihtimali azımsanmayacak şekilde var bence ama fan sayısı gerçekten fazla. Anime'de özellikle yeni yeni gösterildiğinden fan sayısı daha da artacak. Gelme olasılığı hala daha fazla.
Yamato jack seviyesindedir benim gözümde.Yamato çok güçlü, bu yüzden tayfaya katılmaz argümanına katılmıyorum.
Mevcut yeteneği 50, potansiyeli 85 olan biri mi katılsın bu saatten sonra? Katılacak kişinin en az Jinbei ayarında olması gerekir. Seri bitecek neredeyse. Yeni katılacak kişini güçlenmesini bekleyelim bir de? Kaç yüz bölümdür Usopp'tan gözlem hakisi beklediğimiz gibi?
Hem belki de Yamato çok güçlü değildir bizimkiler güçsüzdür, bu seviye için.
Zoro, Sanji, Usopp(?) ve Franky'nin güçlenmesi gerekiyor ki güçleneceklerdir.
Hem Yamato'nun da Luffy'nin da yılanlı saldırısı var. Mühim bir detay.