Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teklenen Ulti 2dk sonra ayağa kalkıyor xd.Ulti'nin olayına tek diyorsanız Page One olayına da tek demeniz lazım.Hani basit kokalı g3 atağı yiyen p1.
 
Ağzından bal damlıyor ahgsnmkgasöç
Şuanda Yamato fanları en parlak zamanlarını yaşıyor. Ama ben diyim bunlar iyi gelişmeler değil. Çünkü monster trio gerçeği öyle kolayca değişmez. Ya bir şekilde havadan p uplarla bizimkiler güçlenir ya da tayfaya gelmez. İkisinden birisi. Bu sahnelerden önce %80 gelir derken aetık %60'a . Karasakal eşleşme teorisi olmasa %40 derdim.
 
Arc sonu halini kastettim biraz. O hali de Yamato'dan net üstün olacak. Yamato, Kaido'yu durdurarak büyük iş yaptı bunu kabul ediyorum ama Luffy, Kaido'yu durdurmaktan çok daha zorunu yapıp onu indirecek. Lig farkı var yani kısacası.
Şu anda değil yani, tamam arc sonuysa o dediğin doğrudur. Kaptanı olacak sonuçta daha güçlü olması zaten beklenen bir şey.

Bir şey soracağım bu arada. Yamato'dan önce herhangi bir karakter için tanıtım filmi çekildi mi? Eğer bu sadece Yamato için yapıldıysa tayfaya geleceği kesinleşir. Çünkü hiçbir arcta böyle karakter tanıtımı yapılmadı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık