Kaido öyle bir ağırlık veriyor ki şu haliyle Yamato, Momo ve Luffy'i yine paketleyecekmiş gibi.
Valla yaparsa şaşırmam boşuna aynı yaşa getirmemiş gibi şakaya döndü manga.Evlenecekler.
Öyle bir ihtimal vardı ama artık kalmadı.Law’un boğazına tekme atılacağı kısma geçtik arcta.Ama öncesinde hala yumuşak davranmış olabilir.Çünkü Yamato geçen sayı darbenin birini yiyince beni öldürmeye mi çalışıyorsun diyor.Ondan önce öldürmek için vurmamış anlamına kayıyor biraz.Yok, şakasına vuruyor. Kendi kızını öldürecek değil ya.
28 diye düzeltelim onu. Momo'yu görünce gözü parlamış kızın. İlk görüşte aşk.Yamato oğluyla evlenmez herhalde ya... çocuk 8 yaşında bebe
Garpda sert yaptı ne oldu, hem öldürecek olsa çoktan öldürürdü. Momoyuda yamatoyuda öldürmedi Kaido bilmem neden. Zaten pedofil Aceden öğreti alan Yamato Momoyu tavlayıp Acein izinden yürür. Acein ruhu iradesi ölmedi benle yaşıyor der.Yok, şakasına vuruyor. Kendi kızını öldürecek değil ya.
Arc sonu halini kastettim biraz. O hali de Yamato'dan net üstün olacak. Yamato, Kaido'yu durdurarak büyük iş yaptı bunu kabul ediyorum ama Luffy, Kaido'yu durdurmaktan çok daha zorunu yapıp onu indirecek. Lig farkı var yani kısacası.Luffy>Yamato'yu kabul edebilirim ama Luffy>> Yamato şu anda mümkün değil. Eğer ki Luffy Gear 5 ve Uyanış açarsa bu dediğin olabilir ama şu anda neredeyse aralarında bir fark yok gibi.
Çatıdaki novalara denk getirse komaya sokacak kadar güçlü saldırılar yapıyor daha ne yapsın istiyorsun anlamıyorum ki :/Garpda sert yaptı ne oldu, hem öldürecek olsa çoktan öldürürdü. Momoyuda yamatoyuda öldürmedi Kaido bilmem neden. Zaten pedofil Aceden öğreti alan Yamato Momoyu tavlayıp Acein izinden yürür. Acein ruhu iradesi ölmedi benle yaşıyor der.
Beyazsakal'ın en güçlü olarak anılması iyi hoşta nedense Kaido daha bir canavar izlenimi veriyor. Karşısına gelen ne kadar sağlam adam varsa hepsini hakladı.Beyazsakal>Kaido ise,
Beyazsakalın oğlu>Kaido'nun oğlu olmalıdır.
Çok erken karşılaştılar ya. Birde en güçlü imparatorla. Arc başladığından beri Luffy power up alıyor ama anca yetişebildi. Yetişti mi ondan da emin değilimKaido öyle bir ağırlık veriyor ki şu haliyle Yamato, Momo ve Luffy'i yine paketleyecekmiş gibi.
Anca bir Jack eder gözümde benim Yamato, lütfen daha fazla ısrar etmeyin.Çatıdaki novalara denk getirse komaya sokacak kadar güçlü saldırılar yapıyor daha ne yapsın istiyorsun anlamıyorum ki :/