Yamato tayfaya gelmek yerine Momo ile evlenip Wano'da kalırsa ne gülerim ama . Forumda oluşacak öfke nöbetlerini şimdiden hayal edebiliyorum dldlflfofofpfpEvlenecekler.
Yamato tayfaya gelmek yerine Momo ile evlenip Wano'da kalırsa ne gülerim ama . Forumda oluşacak öfke nöbetlerini şimdiden hayal edebiliyorum dldlflfofofpfpEvlenecekler.
Lütfü ne olacak Lütfü ondan haber ver.Bu arc önce Kaido sonra Mom yenip korsan krallığını ilan edecek mi ? Önce Mom sonra Kaido yenerse kk olamıyor bu arada.Çatıdaki novalara denk getirse komaya sokacak kadar güçlü saldırılar yapıyor daha ne yapsın istiyorsun anlamıyorum ki :/
Ağzından bal damlıyor ahgsnmkgasöçYamato tayfaya gelmek yerine Momo ile evlenip Wano'da kalırsa ne gülerim ama . Forumda oluşacak öfke nöbetlerini şimdiden hayal edebiliyorum dldlflfofofpfp
Şuanda Yamato fanları en parlak zamanlarını yaşıyor. Ama ben diyim bunlar iyi gelişmeler değil. Çünkü monster trio gerçeği öyle kolayca değişmez. Ya bir şekilde havadan p uplarla bizimkiler güçlenir ya da tayfaya gelmez. İkisinden birisi. Bu sahnelerden önce %80 gelir derken aetık %60'a . Karasakal eşleşme teorisi olmasa %40 derdim.Ağzından bal damlıyor ahgsnmkgasöç
Şu anda değil yani, tamam arc sonuysa o dediğin doğrudur. Kaptanı olacak sonuçta daha güçlü olması zaten beklenen bir şey.Arc sonu halini kastettim biraz. O hali de Yamato'dan net üstün olacak. Yamato, Kaido'yu durdurarak büyük iş yaptı bunu kabul ediyorum ama Luffy, Kaido'yu durdurmaktan çok daha zorunu yapıp onu indirecek. Lig farkı var yani kısacası.
Lütfü ne yapacak ağzına ağzına vuracak işte Bigmom da hezimetle adadan ayrılacak. Luffy dost düşman herkese mesaj verecek o taht benim göz dikeni oyarım demiş olacak.Lütfü ne olacak Lütfü ondan haber ver.Bu arc önce Kaido sonra Mom yenip korsan krallığını ilan edecek mi ? Önce Mom sonra Kaido yenerse kk olamıyor bu arada.
Carrot kötü bir rüya.Ciddi ciddi carrotu mu alacağız şimdi tayfaya
Gelmesin Cidden. Kinemona razıyım yaşıyorsaCarrot kötü bir rüya.