Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her kafadan ayrı bir ses yani herkesin fikri farklı demek ki Oda çok da iyi aktaramadı bu işi. Bir açıklama lazım yav cidden.

Açıkcası o siyah yıldırımlar alakasız yerlerde de çıktı belki de o isimlerde de kral haki vardı. İşin garibi Zoro'da hiç çıkmadı o efektler ama Kaido kral hakiye mi sahip diye düşündü. Bakalım merak ediyorum bir açıklama yapması lazım arc sonu.:D
Düşük seviye kral haki kullanmıştır zoro tabi bilmeden.Odenin Kaidoya vurduğu darbede Kaidonun thunder baguasına denk geliyor luffye ilk vurduğu.

 
koskoca yonkoular bile ciddiyetsiz seride ciddi karakter eksikliği var sadece luccide ve birazda mihawkda var sanırım.
Ölenlerden Wb yaşayanlardan Akainu, Sengoku, Zoro, Fujitora, Law, Hawkins, Drake, Jimbei, Robin, Smoker, Kuma, Ben Beckman yani akla ilk gelenler bunlar. Düşünsem daha fazlası da çıkabilir.
 
Momo'nun sonuna kadar arkasındayım. Normalde ölüsü filo amirali olacak potansiyeli var ama bu büyütme işi kafamı sarmadı pek Momo'nun gücü ne ölçüde arttı bilmiyorum ama Kaido'ya hasar bırakacak kadar artmış olması büyük sıvama olur. O zaman adama derler; yiyorsa Zoro'yu 5 sene yaşlandırsaydın ya Oda efendi diye. Bu toplara girme Oda. Momo'yu da alllll efendi gibi terket çatıyı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık