Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1025: İkiz Ejderhalar

  • Konbuyu başlatan Silinmiş Üye
  • Başlangıç tarihi

Bölüm nasıldı ?

  • İyi

    Kullanılan: 171 65.3%
  • Orta

    Kullanılan: 61 23.3%
  • Kötü

    Kullanılan: 30 11.5%

  • Kullanılan toplam oy
    262
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hazır Momo yanlarındayken şu ses zımbırtısı Kaido'nun düşmesinde önemli bir etken olabilir. Oda bu konuyu güç açısından avantaj verecek bir kullanıma altyapı oluşturabilir bu arc bitmeden. Son savaşa doğru ise detaylıca işler zaten.

Alt tarafı ses, nasıl bir güce uyarlanmasını bekliyorsun dersen bunu bilemem. Ancak kılıçlara bile fantastik özellikler veren adam buradan yürür.
 
Şu an içten göçertmeli midir nedir bilmem ama temassız kulanan 4 kişi gördük Roger, WB, Luffy ve Big Mom. Kral haki kullanan bu 4 isime ek olarak Oden, Yamato, Kaido var.
İçten göçertmeden kastım bu kelepçeyi patlatma muabbeti bunu sadece luffy ve rayleigh yapmıyor mu? Bence temassızlık durumu kral haki ile açıklanacak.
 
Oda'ya sorsan 13 yaş bilmem ne yaş serisi çiziyorum der. Lan sanki bir tek sen shounen çiziyon ittt köpek. Ciddisini ciddi çiz laubalisi zaten istemediğin kadar var hala daha neyin shounen kafası bu ?! Lan ne kadar uyuz oluyorum ben bu adama var ya. Ahh ahh!
Profilin kansere yakalanmış gibi, dağ gibi adama ne olmuş ?
 
Kral hakili snakemani de gördüğümüz üzere artık yavaş yavaş yeni bir teknik görebiliriz luffyden. Ama öncesinde Kaido şu momoya bir vursa da yere yapıştırsa içimizin yağları erise.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık