Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dert ettiğin şeye bak. Oden gibi misafir kıvamında gelir takılır biraz işte. :/ Sanji'yi bilmem de Zoro bir iki arc içinde Yamato'yu geçer zaten.
Yav misafir kıvamında takılacaksa ve tayfadan biriai olmayacaksa eyvallah. Law gibi. Ama tayfadan birisi olursa işte o zaman işler değişir. Ama direkt tayfaya gelecek.
 
Yamato bölümü bekliyordum sağolsun Oda beni kırmamış. Halen Yamato'nun gücünü kabullenemeyenler var. Niye kendinizi bu kadar kasıyorsunuz ki? Kız bir Yonkou'nun evladı, bu güçlü olması için zaten bir sebep. Mistik Zoan meyvesi kullanıcısı, bu da güçlü olması için bir sebep. İdolü Wano'nun gerçek kahramanı Oden, buradanda güçlü olması için bir sebep çıkıyor. Kız hayatı boyunca babasına nefret beslemiş ve hayatı boyunca babasına saldırmış ve onu yenmek için o dayaklara katlanmış. Bugün Yamato'nun bu kadar güçlü olması beni hiçte rahatsız etmiyor. Yeni yetme veletlerin aksine; Luffy(19) Zoro(21), Sanji(21), Yamato(28) ben Yamato'nun bu mücadelesini gayet beğeniyorum kız çok sağlam duruyor diye mi bu kadar rahatsız oldunuz? Şu ana kadar çizdiği portreye bakılırsa Luffy mi daha güçlü Yamato mu kestiremiyorum açıkçası!?
Ya aynı sırayla aynı yorumu yazacaktım. ??. Kız yıllarca kaido ile savaşmış zaten sürekli her saldırısını biliyor. Dün tanışmadı ki ilk defa da savaşmıyor.
Tabiki daha iyi savaşacak. Yani herkesin oğlu kızı güçlü çıktı da KAİDO nun kızına mı şaşırdınız.
Dünyanın en güçlüsünün kızı nasıl güçlü olur yeaaah anlamıyor ben diye yorumlar var be.
Dragon nasıl güçlü olabilir diyen yok. Oda GARP ın oğlu mesela. Hani sanki bu mantığı ilk kez görüyorlar.
Yahu Ace’i öldürmelerinin tek sebebi ROGER‘ın oğlu olması. Onun ödülünde başka korsan mı yok. Herkesi böyle törenle mi idam ediyorlar.
Akainu bile Lütfüyü Dragon’un oğlu diye kovaladı orada. Houshoku uyandığında şaşırdılar ama nede olsa DRAGON’un oğlu dediler.
Yahu Kız KAİDO ‘nun kızı ve sürekli onunla savaşarak büyümüş Ve yaşı da küçük değil.
Neye bu kadar şaşırdınız
 
Şimdi geldi aklıma. Oda acaba ulan şu Luffy'e fazla p-up verdik. Biraz da Kaido'ya vermeli deyip kızı ile bire bir attırıyor olabilir mi?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık