Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yetmez ama @Alpamis 1v1 oldu der.



Bu yazdıklarının hiçbiri güç dengesine bir şey yapmaz, Yamato'nun ne kadar güçlü olduğunu zaten bilmiyorduk. Baya baya güçlü çıktı karakter böyle kurgulanmış var olan gücü bir anda 1500'e çıkmıyor.


Bir de bana körü oynayacan mı diyor ya komedi gibi xD
Bakalım anlaşılır zaten. Savaş gördüklerimiz üzerinden yürürse az çok haklı olursun ama yeni tekniklerle felan savaş daha farklı üst bir düzeye kayacak bence.
 
Çocukluğundan beri yonkou babasından dayak yiye yiye gelişen ve bir çok özelliği olan (yeni şeylerde göreceğiz bence) her şeyi geçtim yeni dünyada yonkou tayfasında büyümüş bir kıza ezik muamelesi yapılıyor. Yok gitsin Nami ile kapışsın. Tabi ki de Kaidouyu yenemez ama tek de yemez. Ayrıca aynı mantıkla Chopper gitti Koca Anayı tankladı. Ne oldu şimdi Koca Ana mı güçsüzleşti Chopper yonkou mu oldu? Bir şeyi eleştirirken düz eleştirmeyin. Bütün unsurları dikkate alarak eleştirin…
 
Geleneksel korsanfan riyakarlığı yapılmış yine.Daha düne kadar kaidodan bi araba dayak yiyip hapishanede 1 bardak suda bile boğulup gidicek olan kid ve killer kaido ile boğuşunca ooo süpersiniz deyip şakşakçılık yapanların aklına söz konusu yamato olunca güç dengesi gelmiş:alkis:
 
Nazar değdi 2 sayıdır bomba bölümler okuduk.Bünye alışık tırt bölümlere bunu da hiç yadırgamam 5 tırt bölüm sonrası 2 sağlam bölüme kabulüm aylarca süründüğümüzü bilirim bu seride.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık