Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato > King denmişte hangi mantıkla dendi bu? King'in kral hakisi varsa ve saldırılarına ekliyebiliyorsa ki ekliyordur kaç senedir Kaido'nun yanında adam tam olarak Yamato nasıl önde oluyor? King'in de zoanı var Yamato'nun da. Yamato alev atıyorsa king de direk kendi türüne özel alev var. Marco King ve Queen'i tuttu da noldu ikisine de hiçbir şey olmadı adamlar ortalığı yakıyorlardı. Ki orda Sanji de Queen'e dalıyordu. King'in Yamato'dan farklı bir performans sergilemesi için neden göremedim ben.
Yamato>King! Bunun aksini mi düşünüyorsun? Çatıdan kemikleri kırık inen Zoro'ya rakip olmuş King'in gerçekten Yamato'ya rakip olacağını düşünüyor musun? Yukarıya çıkan En Kötü Jenerasyonun beşlisi bile Yamato kadar dayanamadı Kaido'ya karşı. Ben Yamato vs Kaido öncesi olsaydı acaba King mi Yoksa Yamato mu güçlü diye düşünebilirdim!? Şimdiyse tartışmaya bile girilmez Yamato>> King. Şimdi King gelsinde Kaido'ya bu kadar dayanabilsin mümkün değil.

Yamato>King! Bunun aksini mi düşünüyorsun? Çatıdan kemikleri kırık inen Zoro'ya rakip olmuş King'in gerçekten Yamato'ya rakip olacağını düşünüyor musun? Yukarıya çıkan En Kötü Jenerasyonun beşlisi bile Yamato kadar dayanamadı Kaido'ya karşı. Ben Yamato vs Kaido öncesi olsaydı acaba King mi Yoksa Yamato mu güçlü diye düşünebilirdim!? Şimdiyse tartışmaya bile girilmez Yamato>> King. Şimdi King gelsinde Kaido'ya bu kadar dayanabilsin mümkün değil.
Kral hakiyi saldırılarına eklerse en kötü ihtimalle king=Yamato'dur. King de Yamato'dan eksik bir şey düşünmüyorum bunun dışında. Ki kaç senedir Kaido'nun yanında olan birinden bahsediyoruz. Tek taraflı bir dayak yememiştir Yamato gibi bizzat eğitim de almıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık