Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İddayı hatırlıyorum da ceza neydi o kadar fazla iddiaya girdim ki.. shshshshs

Eustass Kaptan Kid'im beni yüzüstü bırakmaz.

Luffy'nin dört imparatoruda indirecem muhabbeti dışında bir korkum yok.
İnmezse sen kazanıyorsun :)
3 aylık pp idi sanırsam iddia. Sen en sevmediğin karakteri yapacaktın ben senin istediğin ppyi.

Kaçırdığın birkaç nokta var. Robin orada tayfanın bilmediği meyvesinin hünerini kullanıyor. Kimsenin içinden falan da geçmedi. Franky olayı ise Luffy suyun üstündeyken yani düşse sıkıntı yaşayacağı ve Nami gibi meyvesi olmasa da zayıf birinin yanındaydı. Tabii bunlardan daha önemlisi ise Yamato dünyanın en güçlüsü olduğu söylenen babasıyla kapışıyor. Luffy bu unvanı almış değil. Ve üstelik kral haki ve ileri kral hakiki saldırı yapabiliyor. Yani seride şu ana kadar gösterilen en iyi tekniği kullanıyor meyvesinin gücünü daha görmedim bile. Kaidonun tabiri caizse övdüğü bir meyve. Ama tabii ki ilerde onun havası da söner ama gelirse asla ilk dörtten düşmez. Düşse de diğer karakterlerin gücünün ne kadar ileri boyut olduğunu göstermek için olur bu. Yani önemli bir kıstas olur Yamato.
Burda asıl demek istediğim Yamato bizimkilerden güçlü napıcaz diyenlerin fazla endişelenmesine gerek yok 1-2 arc sonra Yamatonun tayfa içindeki sıralaması düşer zaten.

Tayfaya katılmanın ön şartının, tayfaya katılmadan önce bizimkilere saldırmış olmak algısı yaratıyor paylaşımınız fakat Luffy'nin, Zoro ve Jimbei ile tanıştığı bölümlerde, Zoro ve Jimbei beni kurtar minvalinde laflar ediyor. Yamato da pek tabi katılabilir tayfaya.
Tayfaya katılmadan önce çok güçlü imaj vermiş karakterlerin sonradan güç sıralamasında gerilere düştüğünü açıklamak istemiştim ama olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık