Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1024 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yamato fiziksel olarak yeteri kadar güçlü değil gibi. Kral hakili saldırılar yapıyo ama kaodo da hala cizik yok. Kaido tek eliyie yamato'nun ok saldırısını yönünu degiştırıyo ve misliyle iade ediyor, saldırıyı durdurmayı başaramıyo yamato. Daha erken Yamato>Zoro icin. Bu işin daha cok yönü var sırf kral hakili saldırı yamato'yu zoro'dan güclü yapıyosa oo :D
Bu konuda şöyle bir şey diyebililir. Yamato genel anlamda Zoro'dan daha güçlüdür. Çünkü Yamato'nun en zayıf saldırısı bile Zoro'dan kan çıkarabilir. Yamato'nun dayanıklılığı ve mücadelesi ortada. Karşındaki herkesi 1 saatte paket etmiş bir canavara karşı tek başına çok iyi mücadele ediyor.
 
Bunu ben çok uzun zaman önce söyledim. Zoro'nun payına Kaido'nun kellesini almak düşecek de dedim ama bakalım öyle mi olacak?
Yamato'yla karşılaşırlarsa Yamato senin babanı Kaido öldürdü filan der. Öyle klasik bir senaryo olabilir. Luffy ve Kaido ikisi de pert olur Kaido son bir güçle luffy'e vurcakken Zoro kafasını alır belki.
 
Yamato tayfaya gelse bile anca devonla dövüşür oda Birinci adam Burgess ve kılıç ustası Shiryuuyu yenemez.
Yok be kardeşim şurada gösterilenlerden bile Burgess ile Shiryu'yu aynı anda paket eder izlenimini verdi. Shiryu'nun meyvesi sayesinde alacağı görünmezliği sorun olur ama güç anlamında ikisininde rahat içinden geçer.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık