Silinmiş Üye
Evet knk.Luffy Momo'yu binekmi yapacak?
Evet knk.Luffy Momo'yu binekmi yapacak?
Zaten kaç bölümdür hedefi o değil miydi?Luffy Momo'yu binekmi yapacak?
Öyleydi knk.Zaten kaç bölümdür hedefi o değil miydi?
Niye değişsin yav.Hayranın demek ki ondan avatar yapmış.Biraz üslupta sıkıntısı var tabii fan arkadaşın.Sen şu avatarını değiş artık insanlar bizi karıştırabiliyor. Bir şaka uzadıkça tadı kaçar.
nerden biliyo shinobu daha önceden ölmüş müdönmez kalıcı olduğu söylendi
Şeytani değil ya işte dedikleri gibi sokak ağzı elitliğe yakışmayacak şey olarak görüyorlar.Aynı dediğim gibi.Zoro soylu ailede doğsa büyüse böyle birşeyi duymazdı bile.Hayır öyle değil. Zoro zaten saygın bir dojodan aldı eğitimini. O ifade daha çok şeytani bir şey diye cekiniliyordu diye hatırlıyorum.
Ben bile bazen karıştırıyorum gerek yok yani böyle bir şeye. Zaten amacını yerine getirdi o zaman için yeterli bence.Niye değişsin yav.Hayranın demek ki ondan avatar yapmış.Biraz üslupta sıkıntısı var tabii fan arkadaşın.
Son birkaç aydır ben baya tutuyorum yorumlarını.Onlar da mantıklı da işinize gelmiyor ben mantıksız şey yazmam illa tutar yanı vardır.
Whitebeard veya Roger tek atamaz Queenne tek Luffy nereye?Son birkaç aydır ben baya tutuyorum yorumlarını.
Ama kabul edelim, Udon'da Luffy gearsız düz yumruğuyla Queen'e tek atar diyordun
Al kendin görNe suitmiş be. Sanji kaido gibi dayanıklı oldu bir anda. Queen bir tane vursun göreceğiz suiti.