Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne bekliyorsun işte soyluların soylularla olan savaşını bize sıradan halk tek başına devrim yaptı diye yutturmaya çalışan manga işte bu. :D Yalnız Zoro için bir farklılık var.Zoro Momo gibi bir eğitim almamış.Onun aldığı eğitim alt tabaka eğitimi dişiyle tırnaklarıyla kazıma eğitimi oldu.Bu yüzden Kiku falan Momo’yu öyle bağırma diye susturuyordu.Küçümsüyorlar olarak algıladım ben hor görüyorlar gibi.O açıdan Zoro da Doflamingo gibi hem dip tabakayı hem de üst tabakayı görmüş ve anlamış olacak.Tabii ikincisi seri sonunda olur belki Wano’da konsey üyesi falan olabilir.
Hayır öyle değil. Zoro zaten saygın bir dojodan aldı eğitimini. O ifade daha çok şeytani bir şey diye cekiniliyordu diye hatırlıyorum.
 
Boş bir sahne değildi çünkü orada Marco ile WB nin King in ırkıyla ilgili bir konuşması geçiyor.
Nasıl boş oluyor :S gayet bölümün en iyi paneli diyebiliriz. Zaten çoğu panel fanservis kurbani olmuş ama gelip oraya klasik boş sahne de. klasikliği nerede bunun? Fevkalâde paneldi.

Sanjiye gelirsek ikisini tuttuğuna dair bir kanıt teşkil etmiyor, direkt kendisini yerde görüyoruz. Hâ şöyle yapmış olabilir direkt üstlerine gidip saldırmıştır ama kendini yerde bulmuştur.buna tutmak da diyemeyiz değil mi ??
bomboş bi girişti :S gereksiz şov... zoro birmiş ölmüş götünden element uydurup hayata döndürüyorlar sırf neymiş korsan kralın kanatları olacaklarmış :S salak bi kurgu ile yeri olmayan çatıya çıkarıyorsun zoroyu sonra perti çıkınca minklerden biri çıkıp ehe şey ?? bende çok güçlü bi ilaç var ölüyü diriliyor ehe dedirtip zoroyu zaten savaşması gereken alana boş şovla çıkarıyorsun. bomboşşşşş
 
Vay be. Sanjiye bak sen. Yonkou sağ kollarından güçlüymüş. Ondan daha güçlü olan zoro da herhalde amiral seviyesi. Luffy de yonkou.
Kafanızda bir kalıp oturtmuşsunuz tayfa içi güç seviyesi ile ilgili, Windows Ses Düzeyi Karıştırıcısı gibi bir uygulamanın sesini yükseltince ona bağlı uygulamalarınki de yükseliyor sanki. Aldıkları power-upların kronolojisi, seviyesi hiç umrunuzda değil.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık