Yani onu da anlamış değilim adamın bacakları ateş alıyor ama bacak kılları hala yerinde. Yoksa Sanji ateşten etkilenmiyor mu?Kara bacak olacak sana sarı bacak.
Bazı arkadaşlar Oden'in ve Wano'yla ilgili bazı şeylerin ilk başlarda düşünülmediğini söylemişti. Bu bölüm kapağı 310. Bölüm ve Luffy'nin üzerinde Kozuki'lerin amblemi var, arkada pembe bir ejderha olarak Momonosuke var. Demek ki bu mevzular sonradan ekleme değilmiş. Ponegliflerin üzerindeki dili bilmediği halde taşların üzerine o dilde yazı yazması Roger'in yapabileceği bir iş değildi zaten. Demek ki editörlerle uzun uzun bu mevzular konuşulmuş ve hikaye buna göre şekillendirilmiş.Alın size Momo. 310. Bölüm
Olma yolunda ilerliyor en azından şimdilik.O zaman Teach serideki en güçlü karakter.
Cinsini .... cinsine çeker olabilir bak bu bölüm.dKorsanfan, Youtuber yardım hattı.
Sizce bu bölümün video başlığı ne olmalı?
Bence bu durum cidden hayranlık uyandırıcı, yani ODA'nın diğerlerinden farkını bariz ortaya koyan bir detay...Bazı arkadaşlar Oden'in ve Wano'yla ilgili bazı şeylerin ilk başlarda düşünülmediğini söylemişti. Bu bölüm kapağı 310. Bölüm ve Luffy'nin üzerinde Kozuki'lerin amblemi var, arkada pembe bir ejderha olarak Momonosuke var. Demek ki bu mevzular sonradan ekleme değilmiş. Ponegliflerin üzerindeki dili bilmediği halde taşların üzerine o dilde yazı yazması Roger'in yapabileceği bir iş değildi zaten. Demek ki editörlerle uzun uzun bu mevzular konuşulmuş ve hikaye buna göre şekillendirilmiş.
Böyle giderse olmasa da çok az farkla kaybeder.Olma yolunda ilerliyor en azından şimdilik.
Zoro Piece'de kapıştılar ya son bölümü de mi okumadın ?Zoro nerede kapışmış Yonkoular ile. Law olmadan hareket edemiyor adam.
Öyle bir tek attı ki o saldırıyı yiyen Apoo hala Drake ile savaşmaya devam ediyor xd.Apo'ya nere tek attı ben mi farklı manga okuyorum.