Pembe olacak zaten başka ne olacak?Bide bunun pembe olduğunu düşünsene
Pembe olacak zaten başka ne olacak?Bide bunun pembe olduğunu düşünsene
Bende ama bir sorun var Oda Sanji'nin tam hatırlamıyorum ama kendini gaza getirmesi kalbini ısıtması gibi bir şey ile bunu yapabildiğini söylemişti Eğer genleri uyanırsa duygularını yitirdiği için Diable Jambe yapabilir mi bilmiyorum. Ama eğer tam tersi bu onun alevlerini ve ısısını daha da arttırıcaksa o zaman efsane olur.
Benim Temsili Sanji'm:
Zoro ateşi kesmese de Sanji'yi geçer. Bununla alakalı anket yapsan diyeceğim de Zorocular her türlü Zoro'yu kazandıracağı için pek makul olmaz. Ama yine de Zoro Sanji'yi her türlü geçer.Sanji Zoro'nun çok önüne geçmesin diye Oda Zoro'ya ateş kesme vermiş.
Bence Sanji ahçı olduğu için her daim marine işlemi için yanında alkol taşıyordur. Zaten sigara çakmak da taşıyor. Hızlı da adam. Kaş göz arasında bunu yapabilir bence.
Sadece bacaklarını yakabiliyormuş gibi konuşuyorlar da bu ne?
Sanji henüz en güçlü vuruşunu yapmadı. King bile şaşırıp kalacak benden daha iyi ateşi nasıl kullanır diye!?Quuen demiş ki: Diable jamble, kingin ateşi kadar güçlü değil. Yani Zoro bir bakıma diableden daha iyi gücü olan king ile dövüşecek. Yani sanji+++ birini indirecek.
O zaman ace yonkou.Quuen demiş ki: Diable jamble, kingin ateşi kadar güçlü değil. Yani Zoro bir bakıma diableden daha iyi gücü olan king ile dövüşecek. Yani sanji+++ birini indirecek.
O zaman Teach serideki en güçlü karakter.O zaman ace yonkou.