Cami avlusuna terk edilmiş olduğunu öğrenmek istiyorsun sanırım.Tayfaya 3 gün girip çıksam ben de bi ülkenin prensi falan olur muyum acaba ya
Muhtemelen 3 gün sonunda hala paspasa devam ediyor olursun.Tayfaya 3 gün girip çıksam ben de bi ülkenin prensi falan olur muyum acaba ya
O bir şey değil dördüncü kılıcı görmeyelim de.Umarım ryuma'nın da ağzında üçüncü kılıcı görmeyiz
Bende ama bir sorun var Oda Sanji'nin tam hatırlamıyorum ama kendini gaza getirmesi kalbini ısıtması gibi bir şey ile bunu yapabildiğini söylemişti Eğer genleri uyanırsa duygularını yitirdiği için Diable Jambe yapabilir mi bilmiyorum. Ama eğer tam tersi bu onun alevlerini ve ısısını daha da arttırıcaksa o zaman efsane olur.
Sanji eğer gen uyandırırsa şu Thrilelr Bark’taki sahnesine benzer bir dönüşüm bekliyorum.
Ateş olayının Germa’dan olduğuna Whole Cake Island’da değinilmişti. Muhtemelen Judge yaptığı modifikasyonlarda King’in ırkının genlerini kullanmış.
Sanji harbiden böyle bir form açarsa, genleri çok uzun süre baskılandığı için, kısa süreli çok büyük bir güç patlaması bekliyorum. Aynı Luffy’nin zaman atlaması öncesi vites 2, zaman atlaması sonrası vites 4 leri gibi.
Temsili falan değil. Bu zaten kadınlar gözünden Sanji.Bende ama bir sorun var Oda Sanji'nin tam hatırlamıyorum ama kendini gaza getirmesi kalbini ısıtması gibi bir şey ile bunu yapabildiğini söylemişti Eğer genleri uyanırsa duygularını yitirdiği için Diable Jambe yapabilir mi bilmiyorum. Ama eğer tam tersi bu onun alevlerini ve ısısını daha da arttırıcaksa o zaman efsane olur.
Benim Temsili Sanji'm:
İyice Kakashi'ye bağladı bir gözde kapalı zaten.Zoro Ryuma'yla olan kapışmsından teknikleri kapmış uyguluyor olamaz mı ? Copy-sword master Zoro