Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1023 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gizli sekmeden giriyorum normal. Normal pencereden giriyorum o zaman bende de aynı sıkıntı var. Duzeltemedim bir türlü. Acaba tarayıcı kaldırıp yeniden kurmak ise yarar mı?
Ben düzelttim, ayarlardan erişebilirlikden yakınlaştırmayı etkinleştirmeyi zorla ve sitelerin basitleştrilmiş görünümünü tıkla. Ben böyle yaptım düzelttim belki sendede olur aynısı.
 
artık güzel bölümler görsekte molasız yorulduk artık boş panellerden anlamsız cp çizimlerinden usoptan şundan bundan ya alabasta gibi raund raund kapıştır bitir. yada topyekün bir savaş görelim ortalığı karıştırdı karıştırdı hikayeden alakasız adamları aksiyona sokmaya çalıştı şimdide toparlayamıyor. hala çözülmemiş bir sürü cevapsız soru var. arc sonları arc ile alakalı cevaplanmamış soruları yayınla ayrı bir kart gibi zevk ala ala ilerleyelim. isterse 20 sene sürsün. soruyu cevaplanmıyor aradan 5 6 sene geçiyor haa o zaten önemsiz bir detaydı oluyor. kendi düşündüğünü kendide unutuyor. wano da çok bilgi edinicez diye çıktık ne biliyoruz hala 0 :D. bari dövüşleri güzel çiz hikaye ilerlesin
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 42)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık