O kadar geri vites atmışlarki imparatorlar denizlerde kafalarına göre takılıyorlar,xDŞu sağ ayağın duruşundaki muazzamlığa baksana be yonkou olsam direkt geri vitese takarım
Son düzenleme:
O kadar geri vites atmışlarki imparatorlar denizlerde kafalarına göre takılıyorlar,xDŞu sağ ayağın duruşundaki muazzamlığa baksana be yonkou olsam direkt geri vitese takarım
Yav bakma luffy olmasa bunlar impel downa adam koyamazlar reis şimdi yonkou klasına geçti sıra sıra onları da gönderecek. Denizcilere en büyük hizmeti yine luffy yapıyorO kadar geri vites atmışlarki denizlerin imparatoru gibi takıyorlar xD
Bir ara Akainu için saygı besledim Ace öldürdüğü için fakat özüme döndüm.@Hidalg0 hacım sen Akainucu değil miydin?
Biz niye 15 gün önceden spoiler aldık peki xdHer zaman ki gibi gelecek olursa perşembe sabahına kadr bekleriz.
Hadi bunları geçtim... D. nin arzusu Garp'da veya Dragon'da yok mu? Onlara göre de Garp için; senin torunun olacak ve o Joy Boy'un yarım bıraktığını tamamlayacak. Filan mı dendi noldu. Bu Garp ile Dragon hiç birşey bilmiyor olamaz bu konuda, cidden ODA bunları ne zaman konuşturacak çok merak ediyorum seriye bir dünya gizem bırakıp seriyi bitirmese bari... Dövüşlerden çok bunlar ilgimi çekiyor benim açıkcası, siz ne düşünürsünüz bilemem.!Aynen biliyorum o yüzden bu örneği verdim..D'nin arzusu Luffy olduğuna göre tanrı soyundan falan geliyor bu çocuk..En güçlü özelliğide Mihawk' demişti herkesi etrafında toplaması gibi birşeylerdi tam hatırlamıyorum..Lucifer ve Michael'da doğal olarak çekiliyor..İhanet eden Lucifer hep sadık olan Michael..Sanji'nin hayvan figürü keçi falan bir sürü benzeşme var aslında..
Kuzan'ın bunlardan olmadığını ODA bize bu kare de göstermiş... Anlayamamışız o zaman inceyi...Umarım herkes bir gün benim gibi doğru yolu bulur.
Şu iki komutan tutuyor olayı daha kesinleşmemiş, erken konuşuyonuz.Luffy 3 kere ko oldu, Enzo iğne ile yenilendi. Zaten kınlar iki bandaja yeniden ayağa kalkıyor. Siz burda güç hesaplaması, kaç dk dövüşmüş muhabbeti yapıyorsunuz.
Luffy 13 kere de ko olsa kalkıcak, Enzo'ya, Ejderha hormonu verip kaldıracak, kınlar zaten ölümsüz olmuş.
2 tane komutan var Kata'dan yüksek ödüllü, Sanji ikisini tutuyor. Demekki Sanji, Tüm kek de Luffy'den güçlüymüş. Güç mantığı kalmadı artık. Enzo gider Amiral döver. Luffy'nin rakibi değiller zaten artık.
Şu Kinemon, Dressrosa da Dof hariç herkeze tek veya iki atardı.