Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1022 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Serideki en hızlı meyvelerden birine sahip olan fakat 11 novayı yakalamak için gidip 1 tanesini bile yakalamayan adamı ne için savunursunuz hiç anlamıyorum.
 
Aynen biliyorum o yüzden bu örneği verdim..D'nin arzusu Luffy olduğuna göre tanrı soyundan falan geliyor bu çocuk..En güçlü özelliğide Mihawk' demişti herkesi etrafında toplaması gibi birşeylerdi tam hatırlamıyorum..Lucifer ve Michael'da doğal olarak çekiliyor..İhanet eden Lucifer hep sadık olan Michael..Sanji'nin hayvan figürü keçi falan bir sürü benzeşme var aslında..
Hadi bunları geçtim... D. nin arzusu Garp'da veya Dragon'da yok mu? Onlara göre de Garp için; senin torunun olacak ve o Joy Boy'un yarım bıraktığını tamamlayacak. Filan mı dendi noldu. Bu Garp ile Dragon hiç birşey bilmiyor olamaz bu konuda, cidden ODA bunları ne zaman konuşturacak çok merak ediyorum seriye bir dünya gizem bırakıp seriyi bitirmese bari... Dövüşlerden çok bunlar ilgimi çekiyor benim açıkcası, siz ne düşünürsünüz bilemem.!
 
Luffy 3 kere ko oldu, Enzo iğne ile yenilendi. Zaten kınlar iki bandaja yeniden ayağa kalkıyor. Siz burda güç hesaplaması, kaç dk dövüşmüş muhabbeti yapıyorsunuz.

Luffy 13 kere de ko olsa kalkıcak, Enzo'ya, Ejderha hormonu verip kaldıracak, kınlar zaten ölümsüz olmuş.

2 tane komutan var Kata'dan yüksek ödüllü, Sanji ikisini tutuyor. Demekki Sanji, Tüm kek de Luffy'den güçlüymüş. Güç mantığı kalmadı artık. Enzo gider Amiral döver. Luffy'nin rakibi değiller zaten artık.

Şu Kinemon, Dressrosa da Dof hariç herkeze tek veya iki atardı.
Şu iki komutan tutuyor olayı daha kesinleşmemiş, erken konuşuyonuz.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık