Yok ben yeni üyeyimUsta kullanici adin bu aralar aktif olmayan eski bir üyeninki ile ayni gibi geldi. Eski hesabin sifresini mi unuttun yoksa bu hesabi yeni mi actin?
Yok ben yeni üyeyimUsta kullanici adin bu aralar aktif olmayan eski bir üyeninki ile ayni gibi geldi. Eski hesabin sifresini mi unuttun yoksa bu hesabi yeni mi actin?
Spoiler Oda tarafından ayarlanıp paylaşılmasına izin veriliyor olabilir mi? Millet gaza gelsin, satışlar artsın için?Spoiler veren bir güzellik yapmış bize. xd
Hoşgeldin yeni bir Sanji fanıyla birliğimiz dahada güçlendi.Yok ben yeni üyeyim
Base Sanji'nin 2v1 yaptığı adamlar için az bile denmiş .d 2v1 imkansız.1v1de yener ikisini de.Aynı anda mı ? Birini yarın yense olmuyor mu ? @Miyata Ichiro Saldığın zehri beğeniyormusun işte yaptığın şey bu. Kata hala bir tık Luffy’den güçlü diyen bile var.
Sanjinin King ve Queeni tutması> Zoronun Kaido ve Bigmomın bi saldırışına pert oluşu.SANJİ sakin ol yiğidim. Herkesi tokatlamak zorunda değilsin.
Zoro yine pert olursa iksiri hazır.Sankinin King ve Queeni tutması> Zoronun Kaido ve Bigmomın bi saldırışına pert oluşu.
Adam artık shirli kılıç ve iksirle Mahao Madao Shounen oldu.Zoro yine pert olursa iksiri hazır.
İyi bir taktik ama bunu düşünen adam daha dolu bölümlerde çıkarabilir.Spoiler Oda tarafından ayarlanıp paylaşılmasına izin veriliyor olabilir mi? Millet gaza gelsin, satışlar artsın için?
ya bölümde bir hikaye yok sadece dövüş var. Adamlar hunharca dövüşüyor. Zaten seri çok uzadığı için tutarsızlıklar da artmaya başladı ki her dizinin kaderidir bu. Güç müç kıstası gram umrumda değil sadece eğlenmek amaç.Tüm olay bumu seride Sanji,Zoro veya Luffy'nin yeri mi.
Gerçi sizde haklısınız seride karekterlerin gücü üzerinden ego tatmini hariç konuşacak hiç bir şeyi kalmadı.