Şu asalete bak be yiğidim sabırsızlanıyoruz.SANJİ sakin ol yiğidim. Herkesi tokatlamak zorunda değilsin.
Şu asalete bak be yiğidim sabırsızlanıyoruz.SANJİ sakin ol yiğidim. Herkesi tokatlamak zorunda değilsin.
Sen iyi gaza basıp coşmuşsun dikkat et de kaza yapma bir iki sayı sonra King Marco’ya şov yapınca.Base Sanji'nin 2v1 yaptığı adamlar için az bile denmiş .d 2v1 imkansız.1v1de yener ikisini de.
Marco en az 1 saattir King ile savaşıyor. King % kaçındadır?Avatara bakarsak kendin hakkında işlem başla
Sen iyi gaza basıp coşmuşsun dikkat et de kaza yapma bir iki sayı sonra King Marco’ya şov yapınca.
Kıyafetten belli olmuyor soyunsun anlarız.Marco en az 1 saattir King ile savaşıyor. King % kaçındadır?
Canavar Korsanlarını gömmeden duramıyor. WG'de hep King gömüyor.Sen iyi gaza basıp coşmuşsun dikkat et de kaza yapma bir iki sayı sonra King Marco’ya şov yapınca.
Gördüm.Geçen biri orada ağzının payını verince 10 tane gülen Mihawk atmış. @Alpamis Zoro yada Sanji handikaplı King yenebilir gayet mümkün sana gün doğdu.xDCanavar Korsanlarını gömmeden duramıyor. WG'de hep King gömüyor.
Komik fıkra xd.Gördüm.Geçen biri orada ağzının payını verince 10 tane gülen Mihawk atmış. @Alpamis Zoro yada Sanji handikaplı King yenebilir gayet mümkün sana gün doğdu.xD
Yahu Marco önce Bm ile dövüştü,sonrasında tüm katta iyileşmesini kullandı,belli bir süre 2v1 attı King+Queenle.Sonrasında King bu adamı daha yenememiş.Bunlar ne anlatıyor AlpaMarco en az 1 saattir King ile savaşıyor. King % kaçındadır?
Bir de şimdi arkalardan bir yerden olaya dalıp King'e sağlam hasar verdiyse hepten dezavantajlı olacak dövüşleri.
Kizaru da bir şey yapamadı başta. He sana göre Marco > Kizaru da neyse. King ne yapsın? Peki Marco King'e bir şey yapabilmiş mi? King'den daha fazla hasar aldı Marco.Komik fıkra xd.
Yahu Marco önce Bm ile dövüştü,sonrasında tüm katta iyileşmesini kullandı,belli bir süre 2v1 attı King+Queenle.Sonrasında King bu adamı daha yenememiş.Bunlar ne anlatıyor Alpa
Sanji, ne ara Zoro'nun 1.ciliğini aldı? En son Zoro 1. değil miydi?Arkadaşlar bu bölüm yıldızları konusunda Sanji'ye oy verelim de en fazla oyla bölüm yıldızı seçilme rekoru Sanji'nin olsun.
Aaaaa bir dakika zaten Sanji'nindi. xd