Iksirle iyileşme seride görülmediği için saçma geliyor.Bazıları iksir bile içmeden iyileşiyor sen neyden bahsediyorsun ? Bunlara ne zamandır takılıyoruz ?
Iksirle iyileşme seride görülmediği için saçma geliyor.Bazıları iksir bile içmeden iyileşiyor sen neyden bahsediyorsun ? Bunlara ne zamandır takılıyoruz ?
Sessiz alttan yapılanma var. Her yeni gelen üye Amiral fotosu ismi kullanıyor. Şu lanet arc bitsin benimde onları tamamen bitirecek planım hazır. Az sabredin, çok üzerinize geliyosalar direk yaz bana cevaplarını veririz. Fazla zamanları kalmadı. 2023 göremezler, son çırpınışları.Amiral lobisi dün gece evimin camından içeri tuğla fırlattı büyük korkuya kapıldık.Hangi amiralci olduğunu karanlıkta göremedim.Tedirginim sığınma talep ediyorum.
İtiraf ediyorum! Forumdaki yonko destekleyenlerin azalmasının sebebi Wano Arc'da yonko karizmasının çizilmesi değil. Lobimizin en önemli üyeleri amiralciler tarafından teker teker öldürüldü. Daha geçen evime bir yonkocunun kellesini yollamışlar. Smoker'ı bile tehdit ediyorlarmış. Vallahi şansa yaşıyoruz.
Gizli operasyonda üniforma çıkarmayı unutmuş. Neyse masaya yatiracagiz bu konuyu ve o kişi hakkında işlem başlatacağızOrası olmaz orayı biliyorum bütün croco fanlarının sığındığı kadın evi bizle alakası yok.
Yoo hayır sırtı dönükken gördüm adalet yazılı üniformayı.
Amiralcilerden değil kendi kardeşinden, çocuğundan kork. Malum amirallerde yürek olmadığı için düşmanlarını birbirine karşı gazlıyorlar.İtiraf ediyorum! Forumdaki yonko destekleyenlerin azalmasının sebebi Wano Arc'da yonko karizmasının çizilmesi değil. Lobimizin en önemli üyeleri amiralciler tarafından teker teker öldürüldü. Daha geçen evime bir yonkocunun kellesini yollamışlar. Smoker'ı bile tehdit ediyorlarmış. Vallahi şansa yaşıyoruz.
Wano 2023 inşallah Kaido gibi onların da sonu olacak.Amirallerden polis amiri gibi bahsettiğimiz günler de gelecek.Sessiz alttan yapılanma var. Her yeni gelen üye Amiral fotosu ismi kullanıyor. Şu lanet arc bitsin benimde onları tamamen bitirecek planım hazır. Az sabredin, çok üzerinize geliyosalar direk yaz bana cevaplarını veririz. Fazla zamanları kalmadı. 2023 göremezler, son çırpınışları.
Avatara bakarsak kendin hakkında işlem başlatacaksın gibi yoksa sen miydin ?Gizli operasyonda üniforma çıkarmayı unutmuş. Neyse masaya yatiracagiz bu konuyu ve o kişi hakkında işlem başlatacağız
Hayır bu iddialar asılsızdır.Wano 2023 inşallah Kaido gibi onların da sonu olacak.Amirallerden polis amiri gibi bahsettiğimiz günler de gelecek.
Avatara bakarsak kendin hakkında işlem başlatacaksın gibi yoksa sen miydin ?
Şu sağ ayağın duruşundaki muazzamlığa baksana be yonkou olsam direkt geri vitese takarımUmarım herkes bir gün benim gibi doğru yolu bulur.