Daha resimleri almamıza çok var. (((
Şafak kaç ?Daha resimleri almamıza çok var. (((
Her zaman ki gibi gelecek olursa perşembe sabahına kadr bekleriz.Şafak kaç ?
Amiral lobisi dün gece evimin camından içeri tuğla fırlattı büyük korkuya kapıldık.Hangi amiralci olduğunu karanlıkta göremedim.Tedirginim sığınma talep ediyorum.Reyiz Amiral lobisinin saldısına uğruyorsan kime gelmen gerektiğini biliyorsun. Her dayim arkada oluruz.
Senin gibi amiral lobisinden kaçan dofçular için Pembe Çatı sığınma evi var. Oraya başvurabilirin.Amiral lobisi dün gece evimin camından içeri tuğla fırlattı büyük korkuya kapıldık.Hangi amiralci olduğunu karanlıkta göremedim.Tedirginim sığınma talep ediyorum.
Bende sığınabilir miyim ?Senin gibi amiral lobisinden kaçan dofçular için Pembe Çatı sığınma evi var. Oraya başvurabilirin.
Luffycilerdir belki xdAmiral lobisi dün gece evimin camından içeri tuğla fırlattı büyük korkuya kapıldık.Hangi amiralci olduğunu karanlıkta göremedim.Tedirginim sığınma talep ediyorum.
Tabii. FufufufuBende sığınabilir miyim ?
Orası olmaz orayı biliyorum bütün croco fanlarının sığındığı kadın evi bizle alakası yok.Senin gibi amiral lobisinden kaçan dofçular için Pembe Çatı sığınma evi var. Oraya başvurabilirin.
Yoo hayır sırtı dönükken gördüm adalet yazılı üniformayı.Luffycilerdir belki xd
Ben de gelmek istiyom, torpil yok muSenin gibi amiral lobisinden kaçan dofçular için Pembe Çatı sığınma evi var. Oraya başvurabilirin.