Topkek arcta kanatlandırdı işte.Ona gönderme yapıyordur.Teşekkürler, şimdi anladım. @Sir Crocodile öyle düşünmese de bence kanat rastgele söylenmiş bir uzuv değil. Sanji'nin uçabilmesi ile kesinlikle alakası var.
Topkek arcta kanatlandırdı işte.Ona gönderme yapıyordur.Teşekkürler, şimdi anladım. @Sir Crocodile öyle düşünmese de bence kanat rastgele söylenmiş bir uzuv değil. Sanji'nin uçabilmesi ile kesinlikle alakası var.
Yamato sol kosheıwoxjsnwoslsöksmnThe line is a throwback to Oda calling Zoro and Sanji indispensable wings that Luffy relies on! SBS Volume 73.
(両翼)
Kaido'ya da dalmayacak diyordun Zoro. sdadas Baya iyi yorumlama.Mangaka'nın çizdiği ve söylediği şeyler benim gözümde sizin söylediklerinizden daha önde. Sonuçta Mangaka çiziyor ve söylemlere giriyor. Onu serisini yorumluyorsak onun dediklerine göre yorumlamak lazım sizin değil.
Size göre ben güç yorumlama da zayıf olayım :S
Kaido'yu Zoro yenecek diyenler vardı. Onlara itafen dedim onu gördük ki yine aynı şekilde Kaido'nun rakibi Zoro olmadı, dalmış olabilir ama yine ben haklı çıktım.Kaido'ya da dalmayacak diyordun Zoro. sdadas Baya iyi yorumlama.
dev çıplak robin dev çıplak robin dev çıplak robin dev çıplak robin dev çıplak robin dev çıplak robin
Yine dalacak geliyo gelemkte olan kacış yokKaido'yu Zoro yenecek diyenler vardı. Onlara itafen dedim onu gördük ki yine aynı şekilde Kaido'nun rakibi Zoro olmadı, dalmış olabilir ama yine ben haklı çıktım.
Brook aşı da olamaz şimdi adam iskelet.Brook'u kıytırık bir silaha harcama Oda. :/
@Sir Crocodile çok hızlı bir şekilde patladım sanırım. :d
@Mercury hep o mu patlayacak biraz da sen patla xDKaido'ya da dalmayacak diyordun Zoro. sdadas Baya iyi yorumlama.