Neden bir bölüm onu sorguluyorum bende. Çok baştan savma oluyor böyle.Mariayı uzattı olarak bakma Jimbei ve Franky'e bir bölüm. Brook ve Robin'e birer bölüm
Neden bir bölüm onu sorguluyorum bende. Çok baştan savma oluyor böyle.Mariayı uzattı olarak bakma Jimbei ve Franky'e bir bölüm. Brook ve Robin'e birer bölüm
Bakalım. Ediyorlar mı? Etmiyorlar mı ?Bir ara Sanji vs King olacak diyordu insanlar forumlarda falan. Aklıma geldikçe gülesim geliyor. Ne Sanji ne Zoro bir King etmez güç bakımından.
Sanji ile uçma hayali hoşuna gitmemiştir ??.Klasik bizim Luffy işte yine kim bilir ne düşünceler var aklında.Şimdi size 100 milyon dolarlık soruyu soruyorum.
Sanji eğer Lütfünün kanatlarıysa, Lütfü neden Momo'ya binip uçuyor ?
2 kanatı unvan olarak almış arkadaş. Yonkō diyoruz ya, Dört İmparator demek. Ama Kaido'dan, Big Mom'dan bahsederken tekil olarak da Yonkō diyoruz.Yaptığın yorumu anlamıyorum hocam yav.
Kanatları = 2 Kanat = Sanji. Aynı anda hem Zoro hem de Sanji nasıl iki kanat olabilir?
Sonra da bir daha karşısına çıkmaya cesaret edemedi ama. King aradan çıkardı Sanji'yi kolayca. Ayrıca King Queen'den üstün. Her tayfada bu böyle olan bir şey.Ha Queen ha King ne fark eder? King’in de burnunu yamultmuştu zaten…
Profil resimi nick ve mesaj uyumu efsaneBakalım. Ediyorlar mı? Etmiyorlar mı ?
Pü lakaba bak. Şimdi dünyanın en güçlü kılıç ustası lakabının önüne geçer o. Mihawk boşuna KK olmak beni geçmekten zor dememiş. Adamın tek bir kanadı kendine eş.Robin dediğim gibi 2 kanat muhabbeti yapmiş.
Zoro ve Sanji'yi seri sonu "Korsanlar Kralinin kanatları" olarak analacaklar...
Hocam ōkami direkt kurt demek Japoncada. Muhtemelen farklı tanrılar olan kurtlara bakıyorsun.Muhtemelen tam bu değil. Şu an çeşitli kaynakları araştırıyorum okami farklı kültürlerde aslan, tilki veya kurt olarak tasvir edilebiliyor. Yamatonunki büyük ihtimalle tilki olacak, okuduklarımı toparlayabilirsem yazarım belki
Teşekkürler, şimdi anladım. @Sir Crocodile öyle düşünmese de bence kanat rastgele söylenmiş bir uzuv değil. Sanji'nin uçabilmesi ile kesinlikle alakası var.2 kanatı unvan olarak almış arkadaş. Yonkō diyoruz ya, Dört İmparator demek. Ama Kaido'dan, Big Mom'dan bahsederken tekil olarak da Yonkō diyoruz.