Luffy'nin adetidir, üç dört sefer öbür tarafa gidip gelmeden düşmanını alt edemez.
Muhtemelen tam bu değil. Şu an çeşitli kaynakları araştırıyorum okami farklı kültürlerde aslan, tilki veya kurt olarak tasvir edilebiliyor. Yamatonunki büyük ihtimalle tilki olacak, okuduklarımı toparlayabilirsem yazarım belkiMeyve buysa yaptığı uyarlama ile malzemeyi harcamış resmen Oda.
En büyük beklentim Van Augur'a karşı sağlam mücadele etmesi. Kizaru basit bir rakip .
Kendini bu ana saklıyor başkan
Yaptığın yorumu anlamıyorum hocam yav.Robin diyor ki "2 kanadı da olmayı hak eden kişidir" Yani "KK'nin kanatlari olmayi hak eden kişidir" dese olabilir. Fakat 2'ye ayrilmis gibi bu konu. Yani muhtemelen diğer tayfalar da tumen komutanlari muhabbeti bizim tayfada ya ünvan olayina bürünecek. Ya da 2 kanat Zoro~Sanji tarzinda diğer tayfa üyeleri de bu tarz sıralanacak.
Ha Queen ha King ne fark eder? King’in de burnunu yamultmuştu zaten…Bir ara Sanji vs King olacak diyordu insanlar forumlarda falan. Aklıma geldikçe gülesim geliyor. Ne Sanji ne Zoro bir King etmez güç bakımından.
Zoro, Zoro'dur.Zoro luffy'nin ortağı kalbidir.
Van Augur 'a rakip gözüyle bile bakmaz Usopp başkan. Hissatsu'sunu kullandığı anda iş biterEn büyük beklentim Van Augur'a karşı sağlam mücadele etmesi. Kizaru basit bir rakip .