Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1020 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido'yu Zoro yenecek diyenler vardı. Onlara itafen dedim onu gördük ki yine aynı şekilde Kaido'nun rakibi Zoro olmadı, dalmış olabilir ama yine ben haklı çıktım. ;)
Nasıl çıktın yaw? asdda Zoro, KAido ve Big Mom'ın ortak saldırısını anlık olsa bile durduracak, tüm kemikleri kırıkken Kaido karşısında kral haki açacak ona yara verecek dense yapar mı derdin? adsdas

Zoro bu yaptıklarının üstüne King'i alsa bile nasıl eşit olacaklar Sanji ile? adsdsa Çok fena patlıyorsun, patlayacaksın da... Ve bunları yapan Zoro, Mihawk'ı geçmek istiyor. ama Croco>Mihawk...
 
Sonra da bir daha karşısına çıkmaya cesaret edemedi ama. King aradan çıkardı Sanji'yi kolayca. Ayrıca King Queen'den üstün. Her tayfada bu böyle olan bir şey.
Cesaret etmelik bi durum yok bence. Orada Chopper’a dalan King olsa onunla eşleşirdi Sanji. Tamamen duruma göre gelişen bi olay. Ayrıca Marco tüm alana şifalı alevlerini yollarken bir yandan da Queen ve King’i dövüyordu. King’in pek de Queen’den farkını gösterebildiğini düşünmüyorum orada. Bi tek Marco’nun kanadını kesmeye kalktı ama o hamle de pek bir işe yaramadı. Marco Queen’i boğazlayıp Chopper’a dövdürürken de King araya girmeye cesaret edemedi galiba?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık