Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro fanları silahlanmamız iyi dediler Kamazounun bi kamasına gittiler, Jinbeiye bak adama çarpan zırhlı şhigan kırılıyor. Jinbei Sanjiden sonra hasırların en sağlam adamıdır, Zoro iyileştikten sonra Batmanden öcünü alacak. :D
Zoro orada haki basmamıştı zaten de Sanjinin hiçbir şey yapmama olayını da sanki onu unutmuşuz gibi onun lehine çevirme durumlarına bayılıyorum reis :hhh:
 
Net olduğu söylenebilir. Tama'nın bilinci kapandığı halde meyve etkisi sürüyor.
Bakalım bekleyip göreceğiz.İlk yerde gördüğümüz kısımda bilinci net kapandığı geçmediği için şüpheyle yaklaştım.Zaten orada kapanma olduysa o zaman fazla söze gerek yok.Oda seviyor çünkü bu tip kargaşaları.Arc larıda genel olarak ana yapısı birbirinin kopyası olduğundan.
 
Jack hala hibrit formunu göstermedi. Nasıl queen sanji’ye karşı gösterdiyse o da jimbe’ye karşı gösterecek belki?

Adam zaten balıkadam falan galiba. Jimbe “bu tayfanın da amma çenesi düşükmüş” diye isyan edebilir jack’le karşılaşırsa.
 
Jack uçan altılı kınlarla baş edemez diyordu yanlış hatırlamıyor isem Jinbei ise tüm kınlardan güçlüdür normal bu sonuç.Ha Who'nun fişi çekilmemiştir bence ama daha.
Oden' i aşağı yukarı yonkou gücünde sayarsak, kızıl kınlarda komutan ayarı ve altı, uçan altılı da yabana atılacak gibi değil ama, Sonuçta Jimbe nin seviyesi çok iyi.

Ama odanın yaptığı eşleşmeler biraz hikaye odaklı olsada, Drake ten sonra en güçlü Uçan Altılı üyesi Who is Who olabilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık