Tama'nın meyvesi özelliklerini her daim aktif tutan meyvelerden. Kaido saldırdığında bayılmıştı mesela fakat Speed tarafından hizmet görmeye devam etmişti. Muhtemelen Queen'in de bayıltmış olması gerekiyor geçen bölüm ama işte hem kısa sürdü, hem de bayılsa da gitmiyor meyvesinin etkisi.Şu anda Kaido ve Big Mom hariç net bizim taraf güçlü.Acaba Oda uzatmak adına Tama yı bayıltıp emri altına geçirdiklerini düşman tarafına geçeceklermi.
Bana geri kalkacak gibi geldi ama bakalım. Kalksa bile çok dayanmaz. İnu net olarak düşmeliydi ya bence. Vardiyali olarak dövemediği karaktere karşı bu şekilde mücadele edebilmesi garip.Hocam dövüş böyle biterse çok kısa sürmüş olacak, bunlar saatlerce dövüşen adamlar normalde. Yani net lig farkını ortaya koymuş olur. Bir de hırpalanmasının nedeni kalabalığa karşı savaşmaktı. Bir önceki bölümde Franky ve İnu'nun durumuna bak bir de o bölümdeki Jinbe'nin durumuna bak.
O dediğin sahneleri bende gayet iyi biliyorum ve ortada net birşey yok.Tama'nın meyvesi özelliklerini her daim aktif tutan meyvelerden. Kaido saldırdığında bayılmıştı mesela fakat Speed tarafından hizmet görmeye devam etmişti. Muhtemelen Queen'in de bayıltmış olması gerekiyor geçen bölüm ama işte hem kısa sürdü, hem de bayılsa da gitmiyor meyvesinin etkisi.
Kesinlikle öyle ama düzeleceğini pek sanmıyorum adam şu an sıvama aşamasındaişte bundan nefret ediyorum önceden daha güzeldi one piece diğer karakterlerede değer verildiğini hissederdim şimdi ayıp olmasın diye bir şeyler uyduruyorlar vallahi sanjinin suitide aynı muhabbet adama düzgün power up bulamamışlar aaa cebimden ne çıktı gibi basit bir şey oldu zoro ve luffy dışında tayfanın geri kalanına değer vermiyor artık oda umarım kendini düzeltir
Net olduğu söylenebilir. Tama'nın bilinci kapandığı halde meyve etkisi sürüyor.O dediğin sahneleri bende gayet iyi biliyorum ve ortada net birşey yok.
Bunu bekliyordum onaylanması iyi oldu. Yazmıştım da önceden böyle çıkar diye.Zoro fanları silahlanmamız iyi dediler Kamazounun bi kamasına gittiler, Jinbeiye bak adama çarpan zırhlı şhigan kırılıyor. Jinbei Sanjiden sonra hasırların en sağlam adamıdır, Zoro iyileştikten sonra Batmanden öcünü alacak.
Morianın meyveside öyleydi adam gölgeleri kendi saldı.Net olduğu söylenebilir. Tama'nın bilinci kapandığı halde meyve etkisi sürüyor.
Durmaksızın zehirleniyordu ikisi de o dövüşte.Bana geri kalkacak gibi geldi ama bakalım. Kalksa bile çok dayanmaz. İnu net olarak düşmeliydi ya bence. Vardiyali olarak dövemediği karaktere karşı bu şekilde mücadele edebilmesi garip.