Olabilir mi sizce? Üstteki eleman ohara olaylarından
Ben de baktım, zorlandığını gösteren bir kısım göremedim. Kaldırıp yerden yere vuruyor bildiğin.Bölümün resimlerine baktım da pek eforsuz değil gibi sanki. Who's Who da iyi mücadele etmiş. Geri kalkma ihtimali bile var. Jack'i harcar da Queen'i bilemiyorum. Hibrit halininin gücünü görmek lazım.
Who's-Who'nun saçları pembe, retcon yemediyse o değildir.
Olabilir mi sizce? Üstteki eleman ohara olaylarından
Sanji olması gerektiği gibi gidiyor. Mükemmel de performans gösteriyor. Göz kararı ile karakter hakkında fikir edinirseniz, pekte hoşnut şeylerle karşılaşmazsınız. Ki bu size yanlış fikirler edinmenize yol açar.Adam iki arcta Sanji yi bitirdi. Brook u favori karakterlerimden biri yaptı. Franky zaten iki yıl sonrasının Sanji si gibi kaç arktır.
Oda nın Sanji sevgisizliği benim için meyvesini verdi. Tayfadaki diğer karakterleri daha çok seviyorum artık.
Oysa King le havada kapıştığında ne mutlu olmuştum
Ne açıdan? Mangada böyle bir bilgi geçmedi ama balık adam olup güçlü olan bi Jack ile Jinbei var benceJinbe şu anda en güçlü balıkadam değil mi?
Bilgi olarak değil de soru olarak söylüyorum.Ne açıdan? Mangada böyle bir bilgi geçmedi ama balık adam olup güçlü olan bi Jack ile Jinbei var bence
Jack ile rakiptir, ama bence ondan da güçlüdür.Jinbe şu anda en güçlü balıkadam değil mi?
Adını, yüzünü gizleyen adam vücudunda başka değişiklikler de illa ki yapmıştır bence. Bu tarz durumlar böyle açıklanabilir gibi.Who's-Who'nun saçları pembe, retcon yemediyse o değildir.
Denjiro örneği var en basiti. Siyahtan maviye dönenAdını, yüzünü gizleyen adam vücudunda başka değişiklikler de illa ki yapmıştır bence. Bu tarz durumlar böyle açıklanabilir gibi.