Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1018 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haftaya Jimbede kral hakisi de çıkar Oda bi anda coştu kendinizi hazırlayın.

Who is who ayağa kalkar bence bu iş böyle bitmez . Daha One Piece in ne olduğunu söyleyecek... açıklanmamış sırlar var sana ihtiyacımız var who
Kendine Luccinin rakibi dedi ama tırt çıktı Lucci bu 2yle çarpar 4e böler, zaten böyle büyük konuşan adamlar hep hava civa. Mesela ben 2000 adam gücündeyim Zoro.?
 
Jinbei güzelinden bir zoan meyve yediricen sağ kol vs. dinlemez alayına yürür.
Asil Sanji’ye yedireceksin. Oda demisti zaten Sanji icin en iyi meyve Sui Sui no Mi olur diye (Senor Pink’in meyvesi). Uyanis ve gorunmezlikle beraber dusuk butceli Kamui gibi bir etki elde edebilirdi Sanji, dusununce korkunc bir guclenme olurdu.
 
Koskoca Garp,WB,Sengoku,Shiki yaşlı oldukları için güç kaybettiler Chinjao mu kaybetmeyecek. Seride Dofun neler yapabildiğini hep birlikte gördük. Dof > Jimbei çok nettir benim için. İleride Jimbei Tayfa bonusu ile anca geçer.Ki Dof gücünü Optimum kullanan bir adam ve kral hakisini çocuk yaşta açmasıda bir avantaj
Tabiki dof > jinbei ben yazılana göre cevap verdim.
 
Aklıma tutmayacak bir teori geldi, Lucci CP9 Lideri olabilmek için rakibi Who is Who yu aradan çıkartmak istedi. Onun bir meyveyi götürmek ile ilgili görevini duydu ve bağlantılarını kullanıp, Shanks a bundan bahsetti, ama meyvenin hangi meyve olduğunu bilmiyordu, bu yüzden Enies Lobby de tepki göstermedi onunla alakalı, görev olabildiğince gizli olduğu için meyvenin adını sadece Who is Who biliyordu, Shanks bile bilmiyordu yani çalmadan önce, Shanks gizlice çaldı meyveyi ve Luffy e kaptırdı veya bilerek verdi her neyse işte. Meyveyi Shanks ın çaldığını sadece Who is Who biliyordu, dünya hükümetine bunu söyleyince, dünya hükümeti buna inanmadı veya Shanks ismini duyunca inanmamış gibi yaptı. Çünkü Shanks da Dofflamingo gibi büyük bir sır biliyordu, tek başına Goresei ile görüşmesinde ki cesarette, başıma bir şey gelirse sırrınız ortaya çıkar tehtidiydi.

Yani Who is Who pisi pisine yattı o kadar hapiste, Kedi meyveside ortadaki adaletsizliğe gönderme, Who is Who da bu adaletsizliğe tepki gösterek adaletin Kaido da olduğunu düşündü, çünkü ondaki güç vakti gelince Dünya hükümetini yıkabilecek büyüklükteydi. :sapkali:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık