Jimbe denizde şov yapıyor WCI arcında çok iyi gördük bunuBari bu bölüm yazmayın böyle şeyler. Ben de balığı sevmem ama komik duruyor.
Evet zoro 3000 bin adam gücünde çünküKendine Luccinin rakibi dedi ama tırt çıktı Lucci bu 2yle çarpar 4e böler, zaten böyle büyük konuşan adamlar hep hava civa. Mesela ben 2000 adam gücündeyim Zoro.?
aynen dayak ye gel sopa ye gel birileri kurtarsın devamlı böyle kralmı olur mangada kaidoyla migmom'un ödülünü geçen olmadı demişlerdi muhtemelen lufy 10 milyar olcak o ödülü aldığı anda fark açılacak şimdi ezik biri olarak devam ediyor karekteride değişdi arkadaşını bırakıp gidiyor meydan okuduğu bigmom'a suikast düzenlemeyi kabul ediyor kaçıyor bigmom'un hazinesini kırıyo boslara çoklu dalıyo yardım alıyo devamlı dayak ye kalk böle kral olmaz ne zaman zoroyla sanji ve jimbeye fark atacak şekilde olursa o zaman kral olur kaidoyla astları arasındaki fark olana kadar çöp olarak kalcak.Biz zaman artık Luffy görsek uykusundan uyansa bu adam nasıl korsanlar kralı oalacak dayak yiyip dinlenip yenerekmi
Onigashimayı basalı ne kadar oldu ki? Inu 12 saat falan tek başına idare edebiliyordu. Jack yaralı ve sanırsam sadece 2 saattir savaşıyorlar(tüm onigashima baskını).Bana geri kalkacak gibi geldi ama bakalım. Kalksa bile çok dayanmaz. İnu net olarak düşmeliydi ya bence. Vardiyali olarak dövemediği karaktere karşı bu şekilde mücadele edebilmesi garip.
Bence Zoan yesin Sanji şöyle tekmeleri daha feci vursun.Asil Sanji’ye yedireceksin. Oda demisti zaten Sanji icin en iyi meyve Sui Sui no Mi olur diye (Senor Pink’in meyvesi). Uyanis ve gorunmezlikle beraber dusuk butceli Kamui gibi bir etki elde edebilirdi Sanji, dusununce korkunc bir guclenme olurdu.
Luffy, Kaido'nun adamlarıyla uğraşmaz bile. Hem güç olarak arayı açtı, hemde onlarla uğraşacak adamları var. (Zoro, Sanji, Jinbe)aynen dayak ye gel sopa ye gel birileri kurtarsın devamlı böyle kralmı olur mangada kaidoyla migmom'un ödülünü geçen olmadı demişlerdi muhtemelen lufy 10 milyar olcak o ödülü aldığı anda fark açılacak şimdi ezik biri olarak devam ediyor karekteride değişdi arkadaşını bırakıp gidiyor meydan okuduğu bigmom'a suikast düzenlemeyi kabul ediyor kaçıyor bigmom'un hazinesini kırıyo boslara çoklu dalıyo yardım alıyo devamlı dayak ye kalk böle kral olmaz ne zaman zoroyla sanji ve jimbeye fark atacak şekilde olursa o zaman kral olur kaidoyla astları arasındaki fark olana kadar çöp olarak kalcak.