Hawkins'in tek bir hatası vardı, o da Sanji'yi hesaba katmamaktıHawkins : Sabaha yaşama şansı %1 Bu bölümde..... Sanji : 2 tane sıfır koymayı unutmuşsun Hawkins.
Hawkins'in tek bir hatası vardı, o da Sanji'yi hesaba katmamaktıHawkins : Sabaha yaşama şansı %1 Bu bölümde..... Sanji : 2 tane sıfır koymayı unutmuşsun Hawkins.
One Piece evrenindeki tek Türk olduğu için olabilir mi ?bizim forumdaki bu drake abartısını bir çözemedim ya.
fetöcüdür Kaidoya ihanet etmiştir.O yüzden türk sayılmazOne Piece evrenindeki tek Türk olduğu için olabilir mi ?
Bence Drake Sanjiye yardım eder Denjiroysa Kinge dalabilir Zoroyla ama Marco & Zoro vs King olsa daha iyi olur.Ben seçim yapamadım. Her iki seçenekte efsane olur.
Sanji sapasağlam adam. Kimse yardım etmez. Umarım...Bence Drake Sanjiye yardım eder Denjiroysa Kinge dalabilir Zoroyla ama Marco & Zoro vs King olsa daha iyi olur.
Polat gibi içeri sızmış adam ne ihaneti? Kaido dünyadan temizlenmesi gereken bir pislik olduğu için denizciler bunu görmezden gelemezdi.fetöcüdür Kaidoya ihanet etmiştir.O yüzden türk sayılmaz
Tayfasına acıyorumPolat gibi içeri sızmış adam ne ihaneti? Kaido dünyadan temizlenmesi gereken bir pislik olduğu için denizciler bunu görmezden gelemezdi.
Temizlenmesi gereken hükümet asıl.Polat gibi içeri sızmış adam ne ihaneti? Kaido dünyadan temizlenmesi gereken bir pislik olduğu için denizciler bunu görmezden gelemezdi.