Ölceksen öl Kinemon. Şu kınların hiçbirisine acıyamıyorum ya. Hepsi umarım acı çekerek ölürler. Zaferi bile göremezler.
Denizcilerin de haberi yok ki. Denizcilerin içinde SWORD diye bir oluşum varmış onun ajanı. İçinde yüksek rütbeli kişiler vardır muhakkak başında kim var merak ediyorum.Polat gibi içeri sızmış adam ne ihaneti? Kaido dünyadan temizlenmesi gereken bir pislik olduğu için denizciler bunu görmezden gelemezdi.
Zaten gizli servis, her denizcinin haberi olsa anlamı olmazdı, X Drake' de ifşa olurdu. Çünkü denizcilerin içinde de sızma var Vergo vs gibi.Denizcilerin de haberi yok ki. Denizcilerin içinde SWORD diye bir oluşum varmış onun ajanı. İçinde yüksek rütbeli kişiler vardır muhakkak başında kim var merak ediyorum.
Güç olarak indirebileceklerini ben de düşünmüyorum. Law ve Kid'de uyanış olmalı ki hani öyle bir ihtimal verebilelim diyeyim. Eğer Mom bu adada yenilgi yaşayacaksa yapılan stratejiye düşmesiyle yaşar. Yani bu kadını bu adada bence bir tek yapılmış sağlam plan devirir.Ben güç anlamında dememiştim ya öylesine Drake olsun demiştim.
Kaido'yu alacak olan Luffy ki onun da sırf Kaido için ne kadar hazırladığı ortada. Law ve Kid'in Big Mom'ı indirmesi şu an için bana göre gerçekleşmeyecek.
Drake de şu an için YC3 falan alabilir. Onun üstü için biraz daha fazlası lazım. O aradaki makas biraz fazla.
Sürekli tekme atarak dönderiyor.Sanji bir defa vurmuş ve Queen helikopter mi olmuş yoksa tekmesiyle itmeye devam ederek mi döndürmüş tam anlamadım. Hangisi?